БУМ на «Інтері» стартував з часткою 25,29%

9 Березня 2010
16838
9 Березня 2010
14:58

БУМ на «Інтері» стартував з часткою 25,29%

16838
БУМ на «Інтері» стартував з часткою 25,29%

7 березня проект телеканалу «Інтер» «Битва українських міст» (БУМ) за форматом Wipeout мав рейтинг 8,01%, частку - 25,29%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK. За «50 ти.+» показники шоу нижчі - рейтинг 6,52%, частка 22,13%.

 

 

Таким чином проект мав вищу частку за середню каналу за минулий тиждень (частка 20,98%*). Минулої неділі 28 лютого у цьому слоті  серіал «Я охоронець. Помилка у програмі» мав рейтинг 8,18%, частку 24,56% ( «50 тис.+» - частка 21,86%).

 

Нагадаємо, БУМ - українська версія формату Wipeout компанії Endemol. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України.

 

У першому випуску проекту змагались команди з Дніпропетровська (капітан - Олег Карамазов, музикант), Житомира (капітан - Ірина Журавська, фіналістка конкурсу «Міс світу») та Івано-Франківська (капітан - Людмила Блонська, легкоатлетка). Час програми у сітці - 17.00.

 

* - середні показники каналу за минулий тиждень подані за даними Overnight.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16838
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пронька
5172 дн. тому
очень классный проект, весенний - хочется вместе с участниками побегать, попрыгать, размятся! и какая разница сколько денег это стоит?
vt_yriy
5172 дн. тому
И мне понравилось. Забавное и интересное шоу, но в котором невозможно учавствовать без хорошей физической подготовки - чревато. Думаю, от Украины они могли бы добавить еще один конкурс - в горку по гололеду ) внесло бы украинский колорит, сильнее чем сало с луком.
аудітор
5173 дн. тому
дєшєвлє і дешево виглядає. до того, ж рейтинг у цього шоу в два рази нижче ніж у талантів, та й реклами в першому випуску не ставили. з чим порівнювати?
Небайдужий
5173 дн. тому
Вместе с перелетами всех игроков и съемочной группы в Аргентину - дешевле "Талантов"??? Сильно сомневаюсь. А вот то, что шоу в 2010 году выглядит дешевле, чем "Игры патриотов" в 2005-м, так это, к сожалению, так... Вопрос: почему?
Бухгалтер
5173 дн. тому
И в полтора раза дешевле, чем "Фабрика звезд"
Бухгалтер
5173 дн. тому
Насчет денег: Проект обошелся вдвое дешевле, чем "Украина мае таланты"
Рукавгипсе
5173 дн. тому
Беня, видно, тоже очень хотел попасть в телевизор! :D
111
5173 дн. тому
Отличное шоу! Уже давно такого не было! Достали танцующие-поющие пересичные украинцы по всем каналам. Пусть те, кто хочет в телевизор попасть как следует поломают руки-ноги. С одной стороны - станет меньше желающих, с другой - зрителям действительно интересно посмотреть.
никодим
5173 дн. тому
а мне понравилось очень! люди бегали, скакали, ломались и кувыркались... если я правильно поняла - то только украинцы такие, еще с Игр Патриотов! Обязательно надо победить! А Интер хорошо!, как всегда победил всех!
Витечка
5173 дн. тому
Мало :( День для премьеры неудачный. Вечер накануне восьмого марта... Все бухали по кабакам, а в кабаках пиплметры не стоят Смотрели реально все!
Зритель
5173 дн. тому
Редкая муть (если учитывать какие деньги вложены) и ведущие никакие - Игры патриотов на ОРТ значительно более зрелищны.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду