ТаблоIDу відмовили в акредитації на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича

4 Березня 2010
17239
4 Березня 2010
23:17

ТаблоIDу відмовили в акредитації на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича

17239
ТаблоIDу відмовили в акредитації на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича

ТаблоIDу  відмовили в акредитації на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича, яке має відбутися 6 березня на Першому каналі.

 

Як повідомляє видання,  отримавши прес-реліз «Обираємо пісню для "Євробачення-2010" на Першому!», ТаблоID подзвонив до прес-служби НТКУ, щоб акредитуватися на подію, проте отримав відповідь: «Акредитувати ваше видання ми не можемо».

 

У неформальній розмові виданню пояснили, що був створений список конкретних ЗМІ, яких наказано не допускати на телешоу і прес-конференцію Лазаровича.

 

Коли ТаблоID звернувся по коментар до директора Василя Лазаровича Ольги Яринич, то знову отримав негативну відповідь. Відмову в акредитації пані Яринич мотивувала тим, що ТаблоID подає про Лазаровича неправдиву інформацію, «що Лазарович - гей», а найбільшим гріхом видання є те, що воно не підтримує представника України на «Євробаченні-2010».

 

Згідно з законодавством, недопущення журналіста до участі у прес-конференції, безпідставна відмова в акредитації, позбавлення можливості скористатися правом на одержання інформації розцінюється як перешкоджання професійній діяльності журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17239
Читайте також
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 666
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 836
09.03.2010 14:51
Галина Гузьо, «Високий замок»
29 261
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лена
5184 дн. тому
Бойкот Первому Национальному! Долой руководство НТКУ!
Я в Шоке
5184 дн. тому
Я считаю, что пресса должна объединиться и объявить бойкот этому мальчику, который вместе со своей пассией директоршей, возомнил из-себя Бог знает кого! Уважаемые журналисты страны, давайте будем ценить себя и не позволять унижать своих коллег. Ведь подобным "звёздам" только на руку такие скандалы. Как известно, самое страшное для артиста - это когда о нём все забывают. Так что игнорим друзья! Эх, Вася Вася+
роман
5184 дн. тому
Я тоже получил релиз, в ктором Первый Национальный не организатр Евровидения, а банальный медиа-партнёр.
sonya
5184 дн. тому
Похоже, что от проекта отстранили музыкального продюсера и всю комманду, в том числе PR-отдел УТ-1 и ряд других сотрудников, которые всегда были причастны к Евровидению!
Правдоруб
5184 дн. тому
2 Mokridi. И кто только из чиновников у нас себя не дискредитировал - от рядового чиновника до президента!!!! И что, хоть один написал добровольно заявление или хотя бы признал себя неправым??? Все держатся мертвой хваткой за кресла! Потому что нет у нашей так называемой "элиты" политической культуры и смелости нести ответственность за свои действия! Потому что знают, кому нужно "подлизнуть", чтобы не тронули. А на всех остальных: налогоплательщиков, СМИ, граждан, народ и т.д. они хотели плевать с большой колокольни!
Фанатка
5184 дн. тому
Да Вася должен в попу целовать УТ-1, что его вообще выбрали!!! а он ещё и выделывается тут!
Виктория
5184 дн. тому
Поддерживаю предыдущего участника дискуссии. Это налогоплательщики, коими являются в том числе и журналисты Таблоида, должны решать, ходить или не ходить на пресс-конференции! Руководство НТКУ на нашем попечении, а не наоборот
Mokridi
5184 дн. тому
Эта команда себя дискредитировала. Верхушка НТКУ обязана написать заявления и уйти по собственному желанию. Все начальники: от президента до пиар-директора
KOBLIA
5184 дн. тому
Це банальна, скрита CENSORED агресія В.Ілащука. Це йому не подобається, що і як про нього пише ТаблоID, і це він дає своєму "піару" такі розпорядження, щоб відмовляли в акредитації ворожих до нього ЗМІ. Просто він звих загортати вогонь чужими руками... а Лазаровича, CENSORED, взяв - і підставив. Він мастак на такі штучки, ще може щось язиком "пополоскати"... Думаю, що вчора на Колегії Держтелерадіо він трошки погарячкував на предмет GFK, а ці хлопці таких фокусів не вибачають. Прийдеться Васі "за базар відповідати"...
Поціновувач
5184 дн. тому
На УТ-1 новий керівник пресслужби?... А куди поділася пані Савостіна?... і хто на "Першому" така Ольга Яринич?... Здається, що Вася Ілащук з Коблею вже продали в чужі руки і Євробачення !!! УТ-1 виявляється є не екслюзивним організатором, а просто рядовим медіа-партнером цьогорічного фестивалю... (слідкуйте за прес-релізом).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду