Охоронці Януковича не дали грузинській журналістці поставити запитання

18 Січня 2010
19644
18 Січня 2010
01:38

Охоронці Януковича не дали грузинській журналістці поставити запитання

19644
Охоронці Януковича не дали грузинській журналістці поставити запитання

Охоронці Віктора Януковича не дали журналістці грузинського телеканалу «Руставі-2» Теа Адеішвілі поставити запитання Януковичу після брифінгу, відштовхнувши її від лідера Партії регіонів. Про це повідомляє «Українська правда», чий кореспондент був учасником інциденту.

 

Журналістка намагалася прорватися до Віктора Януковича, коли його вже виводили із зали, і поставити йому питання, але кандидат не захотів на нього відповідати. Після цього один з охоронців притримав журналістку і відштовхнув її від Януковича. Жінка намагалася наздогнати лідера ПР з криками: «Навіщо ви так чините», але охоронці продовжували її притримувати і не підпускали до Януковича.

 

Водночас журналістам Всеросійської державної телерадіокомпанії також не дали поставити питання Януковичу. Коли журналісти і фотографи намагалися наздогнати Януковича, вони ледь не розтрощили ліфт готелю «Інтерконтиненталь».

 

Тим часом БЮТ заявляє, що охорона Віктора Януковича жорстоко побила Теа Адеішвілі, яка повідомила про це прес-службу БЮТ.

 

За її словами, одразу після того, як Янукович закінчив свій брифінг у прес-центрі, вона підійшла до нього, і представившись, попросила прокоментувати відносини між Україною і Грузією у випадку обрання Януковича президентом.

 

«У той же момент охоронець Януковича наніс жінці удар ліктем в живіт. При цьому Віктор Янукович почав розгулювати приміщенням прес-центру, поглядаючи, як його охоронці завдають жінці тілесні ушкодження», - сказано в повідомленні БЮТ. Побачивши, що Янукович не робить їм зауваження, охоронці почали жорстоке побиття, стверджують у БЮТ.

 

Теа Адеішвілі планує звернутися до посольства Грузії з метою вжити необхідних дипломатичних кроків для захисту своїх прав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19644
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
происки врагов
5224 дн. тому
кстати еще вопрос: там был позавчера вопрос с потасовкой с "наблюдателями" от грузии в запорожье....Свой "наблюдательский" профессиогнальный долг, правда, товарищи выполняли там где и положено, конечно же им по статусу (ведь приехал криминалитет) - в бильярдных и заведениях (скажем так), с известной "нехорошей" репутацией. А мне почему-то думалось, что наблюдатели на выборах должны находиться ну как минимум там, где расположены избирательные участки, в штабах кандидатов, пресс-центрах... Зато заголовки яркие: "избили" наблюдателей от грузии...
происки врагов
5224 дн. тому
так журналисты бегали и чуть не разгромили лифт и этому препятствовала охрана или же охрана непонятно за что пощемила (написано "избила") "честную" грузинскую журналистку? А нечего, что для задавания вопросов был брифинг, пресс-конференция в отведенном для этого месте и в отведенное для это время, а в остальных местах (в том числе за барной стойкой или на подходах к туалету и непосредственно у писуаров)- не время и не место для интервью или же вопросы элементарной культуры и уважения к политикам в живущей в каменном веке грузии не ведомы?Предположу, что "честная" журналистка из грузии врятли так рьяно бы рвалась даже к родному Саакашвили - её на пушечный выстрел к нему бы не подпустили, приехав же в украину, грузинские отбросы считают: что им здесь вообще всё можно, так вот единственный вопрос,который действительно следовало бы исследовать и задать всем: с точки зрения геополитики грузия очень далеко по всем вопросам от Украины, почему от близких к украине Европы, Росии и соседних стран вместе взятых порядка 700 наблюдателей и по одному-двум журналистам от страны, а от маленькой грузии "наблюдателей" более 2000 тысяч и примерно столько же "журналистов"?Тем более, что при проверке документов в том числе регистрационных (и это уже не Пи-Ар Януковича),а официальные заявления оппозиционных к нему сил, оказалось, что больше половины этих людей - банальные безработные и даже лица без определенного места жительства? Вопрос: все эти люди приехали сюда, потому что в их далёкой Богом забытой маленькой стране так важны украинские выборы или же сюда под видом наблюдателей перебазировали представителей грузинского криминалитета, нашедшего здесь при Ющенко лакомый кусок и набирающий здесь огромнейшие обороты, поскольку в нищей побирающейся грузии воровать уже больше нечего и не у кого кроме друг друга? Гнать этих проходимцев в три шеи!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду