Журналіст луганської газети підтверджує видачу журналістських посвідчень громадянам Грузії

17 Січня 2010
13338
17 Січня 2010
13:59

Журналіст луганської газети підтверджує видачу журналістських посвідчень громадянам Грузії

13338
Журналіст луганської газети підтверджує видачу журналістських посвідчень громадянам Грузії

Журналіст луганської газети «Молодогвардеец» Михайло Бублик в інтерв'ю інтернет-виданню «ОстроВ» підтвердив, що його видання видає громадянам Грузії журналістські посвідчення.

 

«Їх же не хочуть реєструвати, тому ми видаємо посвідчення "Молодогвардейца". Скільки - не знаю. Я не видавав...», - сказав журналіст.

 

Зранку 17 січня прес-служба Донецької міської ради назвала фальшивими посвідчення газети «Молодогвардеец», з якими в Донецьку приходять на виборчі дільниці громадяни Грузії. На думку прес-служби міськради, участь громадян Грузії у виборах в якості журналістів є незаконною, оскільки вони не мають дозволів на роботу на виборчій дільниці і не зареєстровані в міській службі зайнятості.

 

Нагадаємо, що начальник департаменту громадської безпеки МВС Володимир Маєвський сказав на брифінгу 17 січня, що позаштатні кореспонденти мають право знаходитися на виборчих дільницях і вже підготовлена відповідна телеграма в регіони, в якій сказано про це.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду