Холдинг Пінчука та «1+1» скооперуються у продажах реклами?

19 Листопада 2009
23015
19 Листопада 2009
22:52

Холдинг Пінчука та «1+1» скооперуються у продажах реклами?

23015
Холдинг Пінчука та «1+1»  скооперуються у продажах реклами?

Холдинг Віктора Пінчука StarLightMedia та група «1+1» робитимуть рекламодавцям спільні пропозиції на наступний рік. Вони даватимуть певну знижку в обмін на таку частину бюджету, яка перевищує натуральну частку телеперегляду каналів груп.

 

Цю інформацію офф-рекордз повідомили ТК представники обох сторін. Джерела, близькі до акціонерів однієї з груп, стверджують, що питання вже навіть вирішене на «політичному рівні», тобто на рівні власників. Офіційних коментарів, за їх словами, не буде. Адже внутрішні правила СМЕ (власник «1+1») не передбачають подібної співпраці з конкурентами.

 

Директор StarLightSales Андрій Партика на прохання підтвердити чи спростувати  інформацію обмежився фразою «я не чув про це».

 

Агенціям та рекламодавцям відповідних пропозицій ще не робили, але зроблять найближчим часом - можливо, вже в понеділок.

 

За даними ТК, кооперація «1+1» та StarLightMedia не буде подібна до альянсу «Інтера» з холдингом. В обох груп залишаться власні, абсолютно окремі сейлз-хаузи, кожен сам собі визначатиме комерційну політику, укладатиме договори. Кооперація зводитиметься до спільних пропозицій певним агенціям і рекламодавцям. Сторони навіть не вимагатимуть 100-відсоткової концентрації бюджету на своїх каналах - їм нібито буде достатньо 70-80%.

 

Нагадаємо, з 1 січня StarLightMedia зупиняє спільні продажі з групою «Інтер» та починає продавати рекламу самостійно.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23015
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
5278 дн. тому
Альянсы вроде "мы дружим против того-то" уже просто достали. Посмотрим чем законцится этот альянс.
1
5278 дн. тому
А на троих лучше соображать!))) і гуртом батька легче бити!)))
//
5278 дн. тому
А зачем третий?
1
5278 дн. тому
Интересно кто третий!???))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду