detector.media
19.11.2009 22:52
Холдинг Пінчука та «1+1» скооперуються у продажах реклами?

Холдинг Віктора Пінчука StarLightMedia та група «1+1» робитимуть рекламодавцям спільні пропозиції на наступний рік. Вони даватимуть певну знижку в обмін на таку частину бюджету, яка перевищує натуральну частку телеперегляду каналів груп.

 

Цю інформацію офф-рекордз повідомили ТК представники обох сторін. Джерела, близькі до акціонерів однієї з груп, стверджують, що питання вже навіть вирішене на «політичному рівні», тобто на рівні власників. Офіційних коментарів, за їх словами, не буде. Адже внутрішні правила СМЕ (власник «1+1») не передбачають подібної співпраці з конкурентами.

 

Директор StarLightSales Андрій Партика на прохання підтвердити чи спростувати  інформацію обмежився фразою «я не чув про це».

 

Агенціям та рекламодавцям відповідних пропозицій ще не робили, але зроблять найближчим часом - можливо, вже в понеділок.

 

За даними ТК, кооперація «1+1» та StarLightMedia не буде подібна до альянсу «Інтера» з холдингом. В обох груп залишаться власні, абсолютно окремі сейлз-хаузи, кожен сам собі визначатиме комерційну політику, укладатиме договори. Кооперація зводитиметься до спільних пропозицій певним агенціям і рекламодавцям. Сторони навіть не вимагатимуть 100-відсоткової концентрації бюджету на своїх каналах - їм нібито буде достатньо 70-80%.

 

Нагадаємо, з 1 січня StarLightMedia зупиняє спільні продажі з групою «Інтер» та починає продавати рекламу самостійно.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY