detector.media
21.04.2009 15:18
«Пульс Киева» залишається зі старим інвестором, але поки що без керівників

Безкоштовна газета «Пульс Киева» продовжить вихід у щотижневому режимі (щочетверга) за підтримки старого інвестора, ім'я якого не розголошують. 24 квітня вийде останній номер за квітень, а наступне число газети має з'явитися 14 травня. Про це ТК повідомив екс-комерційний директор ТОВ «Медіа Поінт» (видавець газети) Микола Фаєнгольд.

 

«В период поиска новых инвесторов мы параллельно вели переговоры с текущим инвестором проекта. Достигнуты определенные договоренности», - зазначив він. Газета виходитиме щотижня накладом 180 тисяч примірників. Система розповсюдження залишається такою самою: 27 станцій метро, 24 перехрестя. Планують також задіяти маршрутні таксі. «Как только номер начнет себя окупать, перейдет на выход дважды в неделю - добавится вторник. Так как мы не выходили в течение двух недель, часть бюджетов от нас ушла, и теперь мы боремся за их возвращение к нам», - додав пан Фаєнгольд.

 

Також у компанії «Медіа Поінт» залишаються відкритими борги перед рядом постачальників. «Мы о них не забываем, ведем переговоры. Все долговые обязательства будут покрыты», - запевнив Микола Фаєнгольд.

 

Штат «Пульса Киева» з березня, коли почалися негаразди з фінансуванням проекту, скоротився на 70%. Керівні посади в газеті поки що залишаються відкритими, після того, як з компанії звільнилися директор Олег Лисенко і головний редактор Костянтин Войтенко. Оперативне керівництво наразі здійснює Микола Фаєнгольд - у якості позаштатного консультанта проекту, доки не буде призначене нове керівництво. Тимчасово кураторством займається також і Олег Лисенко.

 

«Штат сокращен максимально. Сейчас административная и руководящая структура полностью не сформирована. Решается вопрос, кто будет главным редактором. Временно заморожено интернет-подразделение. Сейчас ищем руководителя для портала "Пульс Киева"», - повідомив пан Фаєнгольд. За його словами, перед тими, хто лишився в редакції, стоїть завдання максимально оптимізувати витрати в умовах кризи, щоб компанія продовжила існування й ніша безкоштовної ранкової преси не закрилася.

 

Нагадаємо, що на початку березня інвестори відмовилися фінансувати проект «Пульс Киева» в повному обсязі. Редакція переїхала в новий офіс, а випуск газети було переведено зі щоденного в щотижневий режим. Також було призупинено роботу інтернет-порталу «Пульс Киева», який стартував наприкінці січня. Його бета-версія не оновлюється з 13 березня. За непідтвердженою інформацією, інвесторами проекту «Пульс Киева» є структури, наближені до народного депутата Василя Горбаля (фракція Партії регіонів).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY