14 жовтня стартує безкоштовна щоденна газета «Пульс Києва»

13 Жовтня 2008
19541
13 Жовтня 2008
12:17

14 жовтня стартує безкоштовна щоденна газета «Пульс Києва»

19541
14 жовтня стартує безкоштовна щоденна газета «Пульс Києва»
14 жовтня у столиці почне виходити нова безкоштовна щоденна газета «Пульс Києва». Це буде вже четверте видання такого роду – після «15 минут», «Обзора» и «Вечерком».
 
За інформацією «Детектор медіа», видання готував до запуску колишній головний редактор «15 минут» Олег Лисенко. Причетним до газети відразу кілька джерел «ТК» назвали народного депутата (Партія регіонів) і бізнесмена Василя Горбаля. Проте Олег Лисенко заперечує зв’язок видання з будь-якими політичними силами. За його словами, проект фінансує «група приватних українських інвесторів».
 
Керівник прес-служби «Укргазбанку», власником якого є пан Горбаль, Володимир Леонов також не підтвердив зв’язок депутата-бізнесмена з новим проектом: «Я не чув, щоб Василь Горбаль запускав якісь видання».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19541
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гы
5684 дн. тому
Вот это васе горбалю больше делать нечего, как тратиться на какую-то газету! Ну смешно, чесслово!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду