ТРК «Україна» поки що відмовилась від «100 українців»

18 Листопада 2008
25676
18 Листопада 2008
10:22

ТРК «Україна» поки що відмовилась від «100 українців»

25676
ТРК «Україна» поки що відмовилась від «100 українців»
Телеканал «Україна» не став замовляти у компанії «Савік Шустер Студіос» виробництво програми «100 українців», ефірний пілот якої вийшов в ефір 6 листопада. Поки що канал не зацікавлений у цьому продукті, повідомила «Детектор медіа» головний редактор телеканалу Марина Миргородська.
 
Проект «100 українців» - це гра у вибори народного президента за участю аудиторії «Шустер live». Програму вів Петро Мага. За інформацією джерел «ТК», було підготовлено два простих пілоти програми та один ефірний, після виходу якого керівництво каналу повідомило «Савік Шустер Студіос» про відмову купувати програму.
 
«Безперечно, такий масштабний проект призначений для трансляції у прайм-таймовий час, якого зараз, посеред сезону, канал виділити не може. До того ж, для повноцінного запуску програми необхідний достатній часовий ресурс», - сказала Марина Миргородська.
 
Нагадаємо, за угодою з ТРК «Україна» компанія «Савік Шустер Студіос» має право пропонувати свої продукти іншим телеканалам, якщо «Україна» відмовилась їх купувати.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду