detector.media
18.11.2008 10:22
ТРК «Україна» поки що відмовилась від «100 українців»
Телеканал «Україна» не став замовляти у компанії «Савік Шустер Студіос» виробництво програми «100 українців», ефірний пілот якої вийшов в ефір 6 листопада. Поки що канал не зацікавлений у цьому продукті, повідомила «Детектор медіа» головний редактор телеканалу Марина Миргородська.
 
Проект «100 українців» - це гра у вибори народного президента за участю аудиторії «Шустер live». Програму вів Петро Мага. За інформацією джерел «ТК», було підготовлено два простих пілоти програми та один ефірний, після виходу якого керівництво каналу повідомило «Савік Шустер Студіос» про відмову купувати програму.
 
«Безперечно, такий масштабний проект призначений для трансляції у прайм-таймовий час, якого зараз, посеред сезону, канал виділити не може. До того ж, для повноцінного запуску програми необхідний достатній часовий ресурс», - сказала Марина Миргородська.
 
Нагадаємо, за угодою з ТРК «Україна» компанія «Савік Шустер Студіос» має право пропонувати свої продукти іншим телеканалам, якщо «Україна» відмовилась їх купувати.  
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY