Учасниками нового проекту «100 українців» стане аудиторія «Шустер live», а ведучим – Петро Мага

28 Жовтня 2008
18489
28 Жовтня 2008
14:22

Учасниками нового проекту «100 українців» стане аудиторія «Шустер live», а ведучим – Петро Мага

18489
Учасниками нового проекту «100 українців» стане аудиторія «Шустер live», а ведучим – Петро Мага
Ведучим нового проекту «Савік Шустер Студіос» «100 українців» стане Петро Мага, який раніше брав участь у «Шустер live» як співведучий-VJ. Про це «ТК» повідомила головний редактор компанії Дарка Чепак.
 
Нагадаємо, «100 українців» стартує на ТРК «Україна» 6 листопада о 23.00. За словами Дарки Чепак, у цьому форматі задіяно аудиторію «Шустер live» – 100 українців, які щотижня приїздять до Києва на 5 днів і які представляють соціологічну вибірку у програмі.
 
«Власне, темами програм стануть питання, які наразі ділять Україну навпіл – як соціальні, так і політичні. 100 українців обиратимуть своїх лідерів і пропонуватимуть країні своє рішення наріжних питань», – розповідає пані Чепак. За її словами, ідея проекту належить креативній редакторській групі «Савік Шустер Студіос». Проект виходитиме у прямому ефірі.
 
Як розповіла «ТК» Наталія Гасаненко, керівник відділу роботи з аудиторією продакшну, «100 українців» має стати легкою розважальною програмою. За її словами, внаслідок роботи з аудиторією програми з’явилася велика кількість соціологічних результатів, які і стануть темами розмови в ефірі.
 
«Ми спілкуємося з людьми і ставимо багато питань, у нас є велика анкета, яку вони заповнюють, коли приїжджають (близько 300 питань). Питання про різні аспекти життя, аж до того, яка в них удома стеля, – розказує Наталія Гасаненко. – А потім у студії якусь із цих тем, не політичних, люди будуть обговорювати. Найголовніше в тому, що ми спробуємо пояснити, чому на ті чи інші наші питання люди відповіли саме так. Це своєрідна фокус-група у прямому ефірі».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18489
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 :))
5642 дн. тому
Краще б ти участь ВЗЯВ. А то скажуть, як Мазі ("хоч би по-українськи грамотно розмовляти спочатку навчився")
:))
5657 дн. тому
Класна ідея!!!! Я б прийняв участь у такій програмі!!! Підкажіть, люди добрі, куди звернутись???
воистину акбар!
5657 дн. тому
Забыл! Там ещё {CENSORED} "украйинец" Мустафа есть, что родился в Афганистане, правда украинской мовы он не знает, и даже с востоковедом Киселёвым на родном для афганца фарси или пушту общаться не умеющий, только на русском. Плюс правоверный христианин "украйинец" Валид Арфуш. От компания "украйинцев" подобралась, правда? Выездное заседание ложи {CENSORED} "украинцев".
Хочу Обаму Алозиевича Шикльгрубера
5657 дн. тому
А действительно, посмотрите, кто там представляет Украину? Лимитированный {CENSORED} Мага, иудей с паспортами Италии и Канады Шустер, отлучённый от кремлёвской кормушки {CENSORED} без роду-племени Киселёв, обывательствующая с апломбом на украинскую интеллектуалку Коберник, наркозависимая {CENSORED} Карпа... ну как там без Виктюка, Черновецкого, Хакамады обойтись? Сплошные украйинцы и патриоты наследия Киевской Руси! Не хватает только Бори Моисеева, Пугачёвой с Галкиным и Добкина с Кернесом.
Dixi!
5657 дн. тому
бачив я обличчя тих "українців" - 0,00% інтелекту. "Це своєрідна фокус-група у прямому ефірі" шустєр - маніпулятор. хто цього не знає?
рівноденник
5657 дн. тому
та той Мага хоч би по-українськи грамотно розмовляти спочатку навчився, а тоді уже б ліз.
Borys
5657 дн. тому
Примітив ! Ми вже бачили у Шустера як біля 60% падібраних із Західної України підтримували Профффесора Яника.??? Ну а Мага вискакує як Пилип з конопель у Шустера зі своїм русинсько-балоганським поглядом. Єдине, що тепере може якийсь Вітончик зможе його приодіти, а то він вічно одягнутий у футболках в стиліі бомжа.
Балога
5657 дн. тому
Дааа, хто ж як не наш підкарпатський русин Петя Мага, що в прямому ефірі пропагує русинський сепаратизм, помирить Україну в питаннях, які «наразі її розділяють». Уявіть, Мага, Шустер, Кісєльов, можна ще Хакамаду підтягнути, говорять про українські «наріжні питання», про стелі наші небілені.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду