«100 українців» на ТРК «Україна» обиратимуть народного президента

5 Листопада 2008
39877
5 Листопада 2008
11:46

«100 українців» на ТРК «Україна» обиратимуть народного президента

39877
«100 українців» на ТРК «Україна» обиратимуть народного президента
Формат програми «100 українців», яка, як уже повідомляла «ТК», стартує о 23.00 6 листопада на телеканалі «Україна», являє собою гру у вибори народного президента. Про це повідомляє прес-служба ТРК «Україна».
 
Ведучим нового проекту «Савік Шустер Студіос» буде Петро Мага – постійний учасник щоденної програми «Шустер live». У програмі буде задіяно аудиторію «Шустер live» - 100 осіб, які щотижня з'їжджаються до Києва на 5 днів з усієї України.
 
З-поміж цієї сотні обиратимуть двох лідерів, які пропонуватимуть аудиторії свої варіанти вирішення найважливіших проблем. Ці лідери – «народні президенти» - обиратимуть трьох членів свого уряду і захищатимуть перед опонентами свій варіант вирішення проблеми. У кожній програмі у студії з’являтиметься гість, який пропонуватиме «народним президентам» вирішити його конкретну, «суто людську» проблему. Гість віддаватиме свій голос тому, чия пропозиція здасться йому більш розумною. Переможця гри обиратимуть за трьома критеріями: голос гостя програми, голосування в аудиторії та sms-голосування телеглядачів, що йтиме протягом програми.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39877
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
єжабль
5649 дн. тому
"на Україну" - це у вашій дєрєвні так кажуть?
Гість
5649 дн. тому
Савік - це, не свобода! Всі його ігри в демократію в Росії потерпіли краху. За допомогою Немцова пробився на Україну. Робить заказні програми, працює на розвал України та породжує антиросійські настрої.
зритель
5649 дн. тому
Администрации: неужели prostituster (написанное кириллицей в прошлом комменте) - это нецензурное слово?:)
зритель
5649 дн. тому
А может хватит уже политики? На выборы принципиально не иду - голосать не за кого.

P.S. А, и еще: Шустер - {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду