Телеглядацька асоціація батьків України вимагає від НТН перенести показ «Найвідоміших українських маніяків»

8 Жовтня 2008
12915
8 Жовтня 2008
18:14

Телеглядацька асоціація батьків України вимагає від НТН перенести показ «Найвідоміших українських маніяків»

12915
Телеглядацька асоціація батьків України вимагає від НТН перенести показ «Найвідоміших українських маніяків»
Всеукраїнська громадська організація «Телеглядацька асоціація батьків України» виступила із критикою на адресу телеканалу НТН. Предметом для нарікань стала програма «Найвідоміші українські маніяки», яку телеканал демонструє о 18.30.
 
«Науково доведено психологами-криміналістами, що велика частина серійних вбивць чинили свої криваві злочини з однією метою – прославитись та потрапити у пресу або телепрограми. Завдяки «Найвідомішим українським маніякам» мрія українських маніяків стати відомими на всю країну здійснилась», - йдеться у заяві.
 
Організація вимагає від телеканалу НТН перенести програму з 18.30 на пізній час – після 23.00. «Організація має надію, що телеканал НТН проявить соціальну відповідальність і не тільки винесе зазначену програму за межі вечірнього прайм-тайму, , але й з метою захисту населення від небезпечної, на думку громадськості, інформації та позитивного іміджу України в очах іноземних туристів повністю відмовиться від цього медіа продукту», - зазначено в заяві.
 
«Детектор медіа» чекає від прес-служби групи «Інтер», до якої належить телеканал НТН, коментарів щодо цієї заяви.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12915
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Soundmanfm
5687 дн. тому
(На НТН уже нет донецких, при донецких это был нормальный канал, сечас там рулит Юляяяяяяя ) Вообщето НТН входит в холдинг "Интер"....Или уже другие замутки?
Lj
5687 дн. тому
Как в том анекдоте "и эти люди запрещают мне ковыряться в носу". То есть, то что логотип Куй-Тб типа неморален это заментно. А то что показывает НТН, какие у них рекламные постеры по всему Киеву развешаны ("Бос не пришел на работу? узнай,где он" - а на заднем фоне труп в кроваке лежит) - то это норма??? Я фигею...
cмотрящему
5688 дн. тому
Баран, ты отстал от жизни!!!! На НТН уже нет донецких, при донецких это был нормальный канал, сечас там рулит Юляяяяяяя
5688 дн. тому
интересно, а кто на НТН донецкие?
смотрящий
5688 дн. тому
Предлагаю переименовать НТН В Параша-ТВ, Владимирский Централ или По-Понятиям-ТВ, а бедного Корнилова называть Товарищ Контролёр и подарить ему связку тюремных ключей. Уж на что Рен-ТВ спонсируется сыщиками/разбойниками, но уж этот аццтой- это теперь просто Симпозиум имени Чикатило. Шо, донецким пацанам тесно на ТРК, или это таки подмосковные Сазану или Бесчеловечной кейсы позаносили? Шансон-ТВ -это для них слишком по-профффесорски
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду