«Воля» не прийняла пропозиції «Поверхности» залишити «Спорт 1» у базовому пакеті

1 Жовтня 2008
5077
1 Жовтня 2008
10:36

«Воля» не прийняла пропозиції «Поверхности» залишити «Спорт 1» у базовому пакеті

5077
«Воля» не прийняла пропозиції «Поверхности» залишити «Спорт 1» у базовому пакеті
Кабельний оператор «Воля-кабель» не прийняв пропозиції компанії «Поверхность-ТВ» залишити у базовому пакеті «Україна і світ» телеканал «Спорт 1», повідомляє газета «КоммерсантЪ» із посиланням на генерального директора компанії «Поверхность Спорт ТВ» Марію Лисенко. Нагадаємо, таку пропозицію компанія зробила «Волі» на минулому тижні.
 
Таким чином, із 1 жовтня канали «Спорт 1», «Спорт 2», «Спорт 3», «Спорт 4», «Планета-Спорт Україна» та AC Milan Channel зникли з пакетів «Волі». Причиною виключення каналів є підвищення «Поверхностью» платні за трансляцію своїх каналів до 10 доларів США до абонента, що, за словами «Волі», унеможливлює подальшу співпрацю. Точний перелік каналів, які замінять канали «Поверхности», «Воля» поки що не називає, проте відомо, що серед них будуть ТРК «Футбол» та «Viasat Спорт».
 
«Поверхность» сподівається залучити колишніх глядачів своїх каналів – абонентів «Волі» - до користування супутниковим проектом «Поверхность Плюс», у якому, за словами Марії Лисенко, незабаром буде 80 телеканалів. У «Волі» газету повідомили, що загальна кількість передплатників каналів «Поверхности» становила кілька тисяч.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5077
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trumpf
5688 дн. тому
Воля могла оставить Спорт1? Могла. Оставила? Нет. {CENSORED} Еще какие!
Воля могла вывести каналы Поверхности в отдельный пакет и продавать их за требуемые деньги? Могла. Оставила? Нет. {CENSORED} Да.

Влад
5689 дн. тому
http://volia.com/about/pr/company/2008-09/558 "В официальном письме, которое было разослано кабельным компаниям, было одно очень веское условие, которое не было озвучено в прессе. А именно — условия по „Спорт 1“ сохранятся ТОЛЬКО на ближайшие 3 месяца, а после этого — прав на распространение канала в кабельной сети не будет и дальнейшие условия неизвестны. Таким образом, неопределенность со стороны правообладателя делает дальнейшее сотрудничество невозможным." ====================================== Может быть не стоит пенять на зеркало ? Я конечно понимаю, что Поверхности сейчас хочется получать большие деньги, отбивая затраты. Но свято место пусто не бывает. И 2009 год еще рассудит, кто поступает правильно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду