detector.media
01.10.2008 10:36
«Воля» не прийняла пропозиції «Поверхности» залишити «Спорт 1» у базовому пакеті
Кабельний оператор «Воля-кабель» не прийняв пропозиції компанії «Поверхность-ТВ» залишити у базовому пакеті «Україна і світ» телеканал «Спорт 1», повідомляє газета «КоммерсантЪ» із посиланням на генерального директора компанії «Поверхность Спорт ТВ» Марію Лисенко. Нагадаємо, таку пропозицію компанія зробила «Волі» на минулому тижні.
 
Таким чином, із 1 жовтня канали «Спорт 1», «Спорт 2», «Спорт 3», «Спорт 4», «Планета-Спорт Україна» та AC Milan Channel зникли з пакетів «Волі». Причиною виключення каналів є підвищення «Поверхностью» платні за трансляцію своїх каналів до 10 доларів США до абонента, що, за словами «Волі», унеможливлює подальшу співпрацю. Точний перелік каналів, які замінять канали «Поверхности», «Воля» поки що не називає, проте відомо, що серед них будуть ТРК «Футбол» та «Viasat Спорт».
 
«Поверхность» сподівається залучити колишніх глядачів своїх каналів – абонентів «Волі» - до користування супутниковим проектом «Поверхность Плюс», у якому, за словами Марії Лисенко, незабаром буде 80 телеканалів. У «Волі» газету повідомили, що загальна кількість передплатників каналів «Поверхности» становила кілька тисяч.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY