«Телесистеми України» (бренд PeopleNet) збирається не виплатити рекламній агенції Starcom Ukraine 10-мільйонний борг

12 Травня 2008
38114
12 Травня 2008
12:35

«Телесистеми України» (бренд PeopleNet) збирається не виплатити рекламній агенції Starcom Ukraine 10-мільйонний борг

38114
«Телесистеми України» (бренд PeopleNet) збирається не виплатити рекламній агенції Starcom Ukraine 10-мільйонний борг
Телекомунікаційна компанія «Телесистеми України» вирішила не виплачувати заборгованість рекламній агенції Starcom Ukraine у розмірі 10 млн грн. за проведену в 2007 році рекламну кампанію бренду PeopleNet, повідомляє «Коммерсантъ-Украина».
7 травня компанія «Телесистеми України» направила в Господарський суд Києва позов, у котрому вимагає визнати недійсним договір, укладений зі Starcom Ukraine у 2006 році. У компанії вважають, що угода укладалася з порушеннями, оскільки тодішній гендиректор «Телесистем України» Віталій Ворожбит не мав повноважень підписувати контракт на значну суму без згоди спостережної ради.
Рекламодавець вимагає розірвання угоди про надання послуг на загальну суму понад 28 млн грн., незважаючи на те, що послуги були надані в повному обсязі, а більш як дві третини суми контракту вже сплачено. Якщо мобільному операторові вдасться уникнути сплати вже наданих послуг, несплата стане найбільшою на українському рекламному ринку.
Нагадаємо, що раніше акціонери ЗАТ «Телесистеми України» звинуватили в рекламних боргах колишній топ-менеджмент. У свою чергу, Віталій Ворожбит стверджує, що підписав угоду в рамках даних йому повноважень і готовий виступати в суді в якості свідка та надати суду документи, що підтверджують законність його дій.
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38114
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду