Донецький губернатор намагався переконати мера Слов'янська дати спокій ТРК «САТ плюс»

12 Березня 2008
18425
12 Березня 2008
15:05

Донецький губернатор намагався переконати мера Слов'янська дати спокій ТРК «САТ плюс»

18425
Донецький губернатор намагався переконати мера Слов'янська дати спокій ТРК «САТ плюс»
Голова Донецької обласної державної адміністрації Володимир Логвиненко вважає позицію мера Слов’янська Валентина Рибачука щодо журналістів ТРК «САТ плюс» «невиправданою», повідомляє «Комітет виборців Донбасу».
 
За словами пана Логвиненка, він мав із мером зустріч і серйозну розмову. «Я не думаю, що буде судове продовження, принаймні, після нашої зустрічі з Рибачуком, - сказав губернатор. – Якщо він почув мене, зрозуміє і прийме мої поради, думаю, ситуація вийде з того пікового стану, в якому вона перебуває тепер. Він неправий. Ось моя позиція».
 
Як уже повідомляла «Детектор медіа», 26 грудня 2007 року міськрайонний суд Слов’янська ухвалив рішення про часткове задоволення позову міського голови Валентина Рибачука до місцевої телекомпанії «САТ плюс» та журналіста Наталії Попової, зобов’язавши відповідачів спростувати поширену інформацію та виплатити міському голові 80 тисяч гривень у якості компенсації моральної шкоди. На захист журналістів виступили колеги з Дніпропетровська та Донецька, а обласне відділення Партії регіонів, до якої належить Валентин Рибачук, пообіцяло виключити із своїх лав мера Слов’янська, якщо він не дасть журналістам спокій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18425
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коллега
5902 дн. тому
А кто видел сюжет этой Поповой? Он абсолютно непрофессионален. Девушка решила в информационном сюжете, в репортаже заниматься глупым моралите, не имея проверенных фактов. Мэр- тоже жук хороший, но не надо перекручивать. а то, под маркой вободы слова мы разрешим вседозволенность и непрофессионалы станут безнаказанно обсирать кого угодно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду