Comedy Club Ukraine виходитиме на Новому каналі

11 Березня 2008
12643
11 Березня 2008
14:15

Comedy Club Ukraine виходитиме на Новому каналі

12643
Comedy Club Ukraine виходитиме на Новому каналі
З 17 березня стендап-шоу Comedy Club Ukraine виходитиме на Новому каналі. Паралельно із запуском нового сезону шоу розпочнеться всеукраїнський кастинг нових резидентів. За повідомленням прес-служби Нового каналу, програма вийде у зміненому форматі. Програма виходитиме щопонеділка приблизно о 00.15.
 
Раніше Новий канал демонстрував російську версію міжнародного формату Comedy Club. «Ми першими відкрили формат Comedy для українського глядача, тому логічно, що українська версія цього шоу має бути саме на нашому каналі. Впевнений, що наша співпраця не обмежиться тільки цим форматом, і ми зможемо з обопільною користю реалізувати творчий потенціал Comedy Club Ukraine», - цитує прес-служба маркетинг-директора Нового каналу Максима Дибенка.
 
Посаду головного режисера проекту обійме Сергій Матвієнко (головний режисер і співродюсер проекту «Сиди и Смотри» каналу «Россия»); у проекті також візьме участь режисер-постановник Юрій Мітальов, а редактором проекту залишиться Михайло Марфін.
 
Нагадаємо, Comedy Club Ukraine з осені 2006-го до січня 2007-го виходив на телеканалі «Інтер», а з 30 березня до початку сезону 2007/2008 – на «1+1». Старі випуски шоу, права на  які має група «Інтер», також демонстрував телеканал К1.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12643
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 Ivane
5901 дн. тому
Навіщо ж у вас стріляти? Все одно не перестріляєш, бо "вас больше". Просто українцям (повторюю: українцям, а не "тоже украінцам", які ще вчора були "совєцкімі людьмі" і спробуй їх тоді назви українцями) треба почати будувати свою УКРАЇНСЬКУ державу окремо від Хохляндії-Малоросії. Якщо це можливо лише в Західній Україні, то нехай у Західній. А ви там у себе в Східному, Південному та Центральному Не Знаю Шо робіть собі, що хочете, дивіться свою кацапську попсу й еволюціонуйте у відповідному напрямку. Хоч повбивайтеся, про мене! А нам, українцям, треба давно було від вас рятуватися - ще 17 років тому. Чим ми, зрештою, гірші від якоїсь там Литви?
Leo Tolstoi
5901 дн. тому
Каждый канал - отражение своего руководства, "зеркало его души". Некоторые должны заглянуть в это зеркало и содрогнуться!
Pavlyuk
5901 дн. тому
Все нормальные форматы бегут с Интера постепенно. Останутся только бори моисеевы со своими ужимками. Это вкус генпродюсера, наверное.
Ігор
5902 дн. тому
Хіба ж "Comedy Club Ukraine" українське? Ні, лише назва "Comedy Club Ukraine" , а всьо будєт па-рУсскі, как всєгда. Ось так. Немає в Україні українського. Немає. Продажні українські, вибачте малоросійські телеканали. Працюють на кульутру сусідньої держави. Набридло.... Тьфуууууууууу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду