Російський Comedy Club запускає гумористичний телеканал

29 Лютого 2008
17319
29 Лютого 2008
10:17

Російський Comedy Club запускає гумористичний телеканал

17319
Російський Comedy Club запускає гумористичний телеканал

Російська компанія Comedy Club Production запускає цілодобовий супутниковий канал Comedy TV, повідомляє російський «КоммерсантЪ». Канал, який буде доступний передплатникам «НТВ-Плюс», транслюватиме випуски програми Comedy Club, відзняті для ефіру телеканалу ТНТ.

Початкові інвестиції у проект оцінюються у 3-5 мільйонів американських доларів. Аби привабити цікаву рекламодавцям цільову аудиторію віком 18–30 років, Comedy TV доведеться боротися за глядачів із каналом «Настоящее смешное TV», яке мовить на базі «НТВ Плюс» уже три роки.

Як повідомив газеті генпродюсер компанії Comedy Club Production Артур Джанібекян, договір на ретрансляцію сигналу з «НТВ-Плюс» буде підписано незабаром, а сітка мовлення каналу зараз розробляється. За його словами, в ефір вийдуть не лише програми, показані каналом ТНТ, але й ролики, не пропущені редакцією телеканалу в ефір через їхню надмірну провокаційність. «Зараз у бібліотеці Comedy Club Production уже понад тисячу годин відео, яких вистачить на рік мовлення телеканалу», – повідомив пан Джанібекян. Comedy TV увійде до базового розширеного пакету «НТВ-Плюс».

ТОВ «Комеди Клаб Продакшн» засноване 2003 року; його основним власником є Артур Джанібекян.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17319
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду