30 березня оновлений Comedy Club з’явиться на «1+1» (ОНОВЛЕНО)

16 Березня 2007
15009
16 Березня 2007
10:56

30 березня оновлений Comedy Club з’явиться на «1+1» (ОНОВЛЕНО)

15009
 30 березня оновлений Comedy Club з’явиться на «1+1» (ОНОВЛЕНО)

«Камеді клаб» дещо змінить свою концепцію і з’явиться «в новому обличчі» на каналі «1+1». Про це повідомили 15 березня на прес-конференції з приводу підписання угоди між Comedy Club Ukraine та каналом «1+1». За словами генерального директора каналу «1+1» Юрія Морозова та генерального продюсера і резидента Comedy Club Ukraine Максима Бахматова, шоу виходитиме у п’ятницю о 23.15 (із суботнім повтором), а хронометраж збільшиться до 52-х хвилин. Також зміняться декорації, до яких телеглядачі уже встигли звикнути. Решта нововведень не розголошуються – напевне, заради збереження інтриги.

Перший випуску очікується 30 березня, а 1 квітня резиденти готують спеціальний випуск, присвячений Дню гумору.

Звичайно, мова йшла і про строки контракту. Максим Бахматов наголосив, що угода підписується терміном на 2 роки з автоматичною пролонгацією. На каналі «Інтер», зазначив він, такого в контракті не було. На минулій прес-конференції за участю «Камеді клаб», що відбулася 30 січня цього року, пан Бахматов повідомляв, що телеканал «Інтер» не розрахувався з ними за цикл відзнятих і показаних програм. На сьогодні ситуація не змінилася: «Несмотря на то, что мы уже поменяли канал, «Интер» с нами по-прежнему не рассчитался. Поверьте, сумма там большая, иначе я бы про нее не говорил», – підкреслив Бахматов.

До того ж, за словами генерального продюсера, финансові умови співробітництва з «1+1» у Comedy Club UA кращі, ніж у випадку з «Інтером». За його словами, це досягається тим, що робота на телеканалі не обмежиться лише одним проектом, а це дозволить збільшити прибутки приблизно на 50%. Інформацію підтвердили і на «1+1». «Мы планируем и снимать новые программы с резидентами Comedy Club UA, и привлекать их к написанию сценариев новых проектов телеканала», – зазначила програмний директор каналу Дар'я Фіалко.

Бахматов наголосив, що було бажання перенести випуски «Камеді клаб» на DVD-формат, доповнивши їх бонусними позакадровими матеріалами. Основною причиною нездійснення ідеї, за його словами, – «оперативность канала «Интер». Однак він висловив сподівання, що «1+1» допоможе у втіленні цього проекту.

Цікаво, що «1+1» и Comedy Club UA по-різному бачать майбутнє програми. «Comedy Club UA станет агрессивнее и живее. Мы будем позволять себе то, что не позволяли нам на «Интере». «1+1» – более демократичный и гибкий канал», – сказав пан Бахматов.

Водночас, на «1+1» мають намір рухатися в бік пом'якшення програми: «Поначалу программа будет такой же, как и ранее. Но поскольку в будущем мы планируем делать ее более смотрибельной для широкого круга зрителей и, возможно, даже перемещать ближе к прайм-тайму в сетке, мы хотим сделать Comedy Club UA менее агрессивным. Мы будем адаптировать программу под нашего зрителя», – заявила Дар'я Фіалко.

Пояснюється це тим, що витрати на виробництво телеканал бере на себе, тому виступатиме не покупцем готового продукту, а його співавтором. «Креативная составляющая канала в этом проекте ничуть не меньше, чем Comedy Club UA. Comedy Club UA пишет шутки и продает формат, а то, что касается съемок, шоу и частично редакционной политики, делает канал», – сказала пані Фіалко.

Як стало відомо «Детектор медіа», в рамках проекту «Камеді Клаб» готуються нові спецвипуски. Наприклад, незабаром в ефірі з’явиться «Камеді клаб» із учасниками обох проектів «Танці з зірками». Окремими випусками буде показано великий концерт на майдані біля розважального комплексу Arena Entertainment, в якому братимуть участь резиденти клубів з усього СНД.

Підписуючи на очах у журналістів 2-річний контракт, обидві сторони виглядали цілком задоволеними.

«Детектор медіа», «Экономические Известия»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Экономические известия»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15009
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду