Програму «Час» закрили. Єгору Соболєву запропонували шукати новий проект (оновлено)

28 Січня 2008
20876
28 Січня 2008
17:24

Програму «Час» закрили. Єгору Соболєву запропонували шукати новий проект (оновлено)

20876
<b>Програму «Час» закрили. Єгору Соболєву запропонували шукати новий проект (оновлено)</b>

За повідомленням ІМІ, Єгора Соболєва нібито відсторонено від ведення щоденної вечірньої інформаційно-аналітичної програми «Час», про що йому нібито сказав шеф-редактор 5-го каналу Олександр Народецький.

У свою чергу, в коментарі «Телекритиці» пан Народецький повідомив, що відсторонення пов’язано з переформатуванням програми «Час», а Єгору Соболєву запропоновано шукати новий проект: «Йому просто запропонували вести іншу програму, яку – поки що невідомо. Це питання поки що обговорюється. Вихід програми “Час” призупинено».

Олександр Народецький також не підтвердив прихід на канал в якості ведучої інформаційно-аналітичної програми Лариси Губіної. Так само йому нічого не відомо про прихід в якості генерального продюсера Олександра Ткаченка.

Єгор Соболєв від коментарів поки що відмовляється.

Тимчасом «ТК» схильна пов’язувати відсторонення з незалежною журналістською позицію Єгора Соболєва.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20876
Читайте також
21.01.2010 10:33
Егор Соболев, для «Детектор медіа»
24 253
21.02.2008 08:59
Егор Соболев, для Kyiv Post
48 470
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5939 дн. тому
Дуже цікаво виходить. програму "Час" вів Соболєв і Цеголко. І якщо проект перефарматують і посадять туди нових ведучих, то за кадром залишається не лише Соболєв, а й пан Цеголко. Але чомусь ніяких коментарів та звинувачень від Цеголка вже другий день не чути. І лише чути верещання пана Соболєва. він просто готує собі гарний стрибок на інший канал. щоб виглядати справжнім демократом та чесним журналістом
Виктория
5939 дн. тому
Независимая позиция Соболева?! Независимая от чего? От здравого смысла и профессиональных стандартов? Тогда да. Разве он что-то умеет, кроме как красоваться везде, надувать щёки и рассуждать о том, чего делать он совершенно не умеет (разве года позора на канале мало, чтобы понять, что Соболев - большой, красивый мыльный пузырь).
знающие люди
5939 дн. тому
с Цеголком вообще весело - он в Бразилии и вообще не в курсе
вермутЪ
5939 дн. тому
А шо в данецких мона было найти лутшего?
погоджуюся
5939 дн. тому
Підтримую всі коментарі! Нарешті! Це дійсно не можливо було дивитися! Ведучий - ніякий, голос - "мерзопакосний", зовнішність...(ну, це вже на чий смак, перепрошую...). Може, він і чудова людина, якщо подобається такій красунечці і розумниці, як Марічка Падалко, але ведучим йому бути не можна. Впевнена, що він не пропаде і знайде собі гідну (грантову!) роботу.Але не в кадрі...
глядач
5939 дн. тому
Нарешті в когось вистачило мужності пояснити Соболєву що він талановитий журналіст, чудовий аналітик але зовсім поганий ведучий... Принагідно оголошується конкурс: Хто згадає звільнення з телеканалу за останні два роки, які б "телекритика" не пов"язала з тиском на свободу слова? Квартет баяністів просто, а не редакція...
Віталій
5939 дн. тому
А де дінеться Пан Цеголко?
роб
5939 дн. тому
я когда попадал на эфиры соболева -просто не выдеживал и 5 минут..у него такой мерзкий голос.......лучше б оставался работать в своем информагенстве...
Маккі
5939 дн. тому
Повністю згоден з Крістіаном. Соболєв - це яскравий приклад непрофесіоналізму, кричущого. Нажаль, 5 канал, який зробив чимало під час помаранчевої реаолюції, зараз виглядає катастрофічно бездарним. І ведучі його забагато дивляться в дзеркало, не помічаючи своїх вад, що схожі на ракові пухлини.
Кристиан
5939 дн. тому
А как по поводу вопиющего непрофессионализма Соболева, его позерства и падения уровня "Часа" даже ниже уровня новостей КГТРК? Как можно из самовлюбленного необразованного человека делать жертву? К Цеголко это относится в такой же мере.
Глядачка
5940 дн. тому
"Час" вів не тільки Соболєв, а й Цеголко. Виходить, що і його відсторонено? Хто пояснить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду