Каленский – новый первый вице-президент НТКУ

24 Жовтня 2005
916
24 Жовтня 2005
13:38

Каленский – новый первый вице-президент НТКУ

916
Каленский – новый первый вице-президент НТКУ
Буквально несколько минут назад и.о. Президента НТКУ г-н Круглов представил руководителям подразделений нового первого вице-президента, в чьи обязанности будет входить курирование дирекции программ, ТВО «Спорт» и дирекции коммерческий и рекламной деятельности. Им стал Евгений КАЛЕНСКИЙ.

Каленского сложно назвать новым человеком на НТКУ. Он три года занимал должность вице-президента и написал заявление об уходе весной 2005 года, когда на канал пришла новая команда во главе с Тарасом Стецькивым и Андреем Шевченко.

Назвав команду Стецькива-Шевченко «бомондом, который последнее время руководил компанией», Евгений Каленский заявил: «Я не злопамятный. Но если кто-то будет болтаться у меня под ногами... я сейчас намерено не называю фамилий… руководители любого ранга, я буду принимать жесткие меры»

Так же Евгений Каленский поблагодарил Валерия Круглова за то, что он по его словам «спас телекомпанию от катастрофы» и предложил внести кандидатуру Круглова на соискание премии ко Дню телевидения и радиовещания.

И.о. Президента НТКУ и новоназначенный первый вице-президент едины в одном – первоочередная задача телекомпании выполнить госзаказ.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Запитання „ТК”: - Як ви оцінюєте факт призначень головою Держкомтелерадіо Іваном Чижем керівників НТКУ – Круглова, Каленського? І бездіяльність у цьому контексті Президента України?

Хто в державі керує державним медіапростором? Точно не Президент!

Драма, що нагадує фарс

Тарас Стецьків: «Якби я в серпні знав, що у вересні Президент звільнить Порошенка, то ще подумав би, чи варто йти з посади президента НТКУ»

"Чи на п'ять?"/Суспільне телебачення...

Андрій Шевченко: «Ми говоримо не про державне замовлення, а про інтереси суспільства»

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм»

Тарас Стецьків, екс-президент НТКУ: „Сили, які не хочуть змін на каналі, використали вакуум влади в компанії”

Ющенко підтримав Шевченка, який не пішов до слуг Медведчука

Профспілки НТКУ обрали собі президента з команди Савенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду