Профспілки НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

14 Вересня 2005
834
14 Вересня 2005
15:25

Профспілки НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

834
Профспілки НТКУ обрали собі президента з команди Савенка
Під час зборів профспілок Національної телекомпанії України, кандидатом на посаду президента НТКУ було обрано екс-віце президента за часів Савенка Євгена Каленського.

За нього проголосували 60 з 170 присутніх делегатів.

Всього напередодні підрозділами каналу були висунуті вісім кандидатів: віце-президент Національної радіокомпанії і віце-президент НТКУ за часів керівництва Долганова Олександр Бутко, директор дирекції програм НТКУ Олександр Зорка, екс-віце-президенти за часів Савенка Євген Каленський, Володимир Кметик, директор ТВО музично-розважальних програм Олена Мозгова, директор ТВО мистецьких та культурологічних програм Олександр Опанасенко і кореспондент новин Ольга Скотнікова.

За затвердженою вчора на засіданні відкритої профспілкової конференції процедурою висування делегатів на загальних (профспілкових) зборах кожного структурного підрозділу НТКУ було висунуто делегатів за встановленою квотою - один делегат від 10 (десяти) співробітників НТКУ. Це зафіксовано відповідними протоколами. Таким чином, говориться в інформаційному повідомленні профспілок НТКУ, зареєстровані 173 делегати представили 1730 працівників компанії, а переможець голосування Євген Каленський набрав 600 голосів трудового колективу.

Українська правда, "Детектор медіа"

Читайте також:

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм».

Профспілка НТКУ визначить свого кандидата на посаду голови УТ-1

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз?

Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам

Ірина Геращенко: в найближчі два дні Держсекретаріат оголосить про зрозумілий механізм обрання керівника НТКУ на конкурсній основі

Відбір претендентів на посаду президента НТКУ буде публічним - Рибачук

Профспілки НТКУ вимагають призначення президента телекомпанії на конкурсних засадах

Вже вчора хотіли призначити головою НТКУ Тараса Аврахова? Геращенко спростовує цю інформацію

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм».

Хто в державі керує державним медіапростором? Точно не Президент!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Українська правда"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду