Ющенко підтримав Шевченка, який не пішов до слуг Медведчука

14 Вересня 2005
851
14 Вересня 2005
17:35

Ющенко підтримав Шевченка, який не пішов до слуг Медведчука

851
Ющенко підтримав Шевченка, який не пішов до слуг Медведчука
Віце-президент НТКУ Андрій Шевченко не прийшов на профспілкові збори колективу національної телекомпанії, бо не бачить сенсу у дискусії про конкретні кандидатури.

Про це він заявив в коментарі "Українській правді", коментуючи зібрання профспілок.

"Для нас це не питання персоналій, а питання концепцій. До речі, таку ж позицію висловив і президент, і держсекретаріат", - сказав Шевченко.

Він зазначив, що до цього часу не пропустив жодних зборів. "І по кожній позиції ми маємо чітку аргументацію, яку намагалися донести до цих людей", - зазначив він.

"Але ми повинні розрізняти колектив НТКУ, що складається з 2000 людей і тих 150 людей, які кажуть, що діють від імені всього колективу", - підкреслив віце-президент каналу.

"Серед тих людей ті, які читали темники, в чиїх програмах транслювалися замовні сюжети і за часів яких провадився дерибан каналу. Це ті, хто несуть персональну відповідальність за деградацію державного каналу", - зазначив Шевченко.

Щодо кандидатури Євгена Каленського, якого було обрано кандидатом у президенти НТКУ від профспілок, Шевченко сказав: "Ця людина була віце-президентом каналу за часів Савенка і займалася усіма фінансовими операціями телекомпанії. Цим все сказано".

Українська правда

Читайте також:

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм».

НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз? Профспілка НТКУ визначить свого кандидата на посаду голови УТ-1

Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам

Ірина Геращенко: в найближчі два дні Держсекретаріат оголосить про зрозумілий механізм обрання керівника НТКУ на конкурсній основі

Відбір претендентів на посаду президента НТКУ буде публічним - Рибачук

Профспілки НТКУ вимагають призначення президента телекомпанії на конкурсних засадах

Вже вчора хотіли призначити головою НТКУ Тараса Аврахова? Геращенко спростовує цю інформацію

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз? Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду