Компанія "ВОЛЯ" продовжує розвивати проект «Інформатизація шкіл» Київського регіону

5 Жовтня 2005
740
5 Жовтня 2005
14:13

Компанія "ВОЛЯ" продовжує розвивати проект «Інформатизація шкіл» Київського регіону

740
Компанія "ВОЛЯ" продовжує розвивати проект «Інформатизація шкіл» Київського регіону
Компанія ВОЛЯ продовжує реалізацію проекту «Інформатизація шкіл» Київського регіону. До дня вчителя ВОЛЯ подарувала комп'ютери декільком школам, зокрема Переяслав-Хмельницькій школі № 3 та київській християнській школі «Ріка життя».

Окрім надання комп'ютерів, у рамках програми «Інформатизація шкіл» компанія ВОЛЯ розробила і вже декілька років впроваджує проект надання доступу київських шкіл до Інтернет власними мережами кабельного телебачення. Перший крок у рамках цього проекту було здійснено у 2004 році – до послуги «Воля Бродбенд» була підключена київська школа № 52 Солом’янського району. У перспективі компанія планує підключити всі школи цього й інших районів міста. Наступним кроком буде підключення до послуги доступу до Інтернет декількох шкіл на Микільській Слобідці.

Окрім цього, в рамках програми вже розробляється проект підключення спеціалізованих шкіл по вивченню іноземних мов до послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТБ». Проект припускає створення ефекту постійного знаходження школярів у атмосфері мови, що вивчається.

За інформацією служби PR компанії "Воля"

Читайте також:

Компанія Воля продовжує створювати привабливіші пакети телепрограм

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

Абоненты кабельного телевидения предпочитают "1+1", "Интер" и "5-й канал"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду