Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

28 Вересня 2005
777
28 Вересня 2005
12:01

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

777
Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг
Кабінетом міністрів України Постановою від 09 серпня 2005 р. № 720 було затверджено Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг, в зв’язку з чим Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг.

Передбачається що нові Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг буде впроваджено з 01 січня 2006 р. та замінять чинні Регламенти. Також буде впроваджено нову форму договору з абонентами, яка буде адаптована до вимог чинного цивільного законодавства та законодавства про телекомунікації.

Новими правилами буде передбачено розподіл на абонентську плату, як плату за доступ до телекомунікаційної мережі незалежно від факту отримання телекомунікаційних послуг та на плату власне за послуги (пакети) кабельного телебачення та послуги (тарифні плани) з доступу до Інтернет.

На виконання вимог Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг про те що програми державного та суспільного мовлення повинні бути доступними кожному з абонентів і передаватися без кодування, буде змінено перелік програм соціального пакету аналогового кабельного телебачення «Україна».

Водночас, компанія Воля з жовтня 2005 р. починає проводити опитування своїх абонентів з метою вивчення тих побажань, які планує запровадити у своїй роботі у наступаючому році.

Про результати опитувань та відповідно про плани компанії з 1.01.2006 року компанія планує проінформувати до кінця 2005 року.

Офіційне повідомлення про зміни у порядку надання та отримання телекомунікаційних послуг компанії Воля буде оголошено наприкінці листопада.

За інформацією служби PR компанії "Воля"

Читайте також:

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

Абоненты кабельного телевидения предпочитают "1+1", "Интер" и "5-й канал"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду