detector.media
05.10.2005 14:13
Компанія "ВОЛЯ" продовжує розвивати проект «Інформатизація шкіл» Київського регіону
Компанія ВОЛЯ продовжує реалізацію проекту «Інформатизація шкіл» Київського регіону. До дня вчителя ВОЛЯ подарувала комп'ютери декільком школам, зокрема Переяслав-Хмельницькій школі № 3 та київській християнській школі «Ріка життя».

Окрім надання комп'ютерів, у рамках програми «Інформатизація шкіл» компанія ВОЛЯ розробила і вже декілька років впроваджує проект надання доступу київських шкіл до Інтернет власними мережами кабельного телебачення. Перший крок у рамках цього проекту було здійснено у 2004 році – до послуги «Воля Бродбенд» була підключена київська школа № 52 Солом’янського району. У перспективі компанія планує підключити всі школи цього й інших районів міста. Наступним кроком буде підключення до послуги доступу до Інтернет декількох шкіл на Микільській Слобідці.

Окрім цього, в рамках програми вже розробляється проект підключення спеціалізованих шкіл по вивченню іноземних мов до послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТБ». Проект припускає створення ефекту постійного знаходження школярів у атмосфері мови, що вивчається.

За інформацією служби PR компанії "Воля"

Читайте також:

Компанія Воля продовжує створювати привабливіші пакети телепрограм

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

Абоненты кабельного телевидения предпочитают "1+1", "Интер" и "5-й канал"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY