Компанія Воля продовжує створювати привабливіші пакети телепрограм

30 Вересня 2005
622
30 Вересня 2005
10:34

Компанія Воля продовжує створювати привабливіші пакети телепрограм

622
Компанія Воля продовжує створювати привабливіші пакети телепрограм
Компанія ВОЛЯ продовжує збільшувати кількість програм послуги цифрового телебачення «Воля Преміум ТБ».

З 1-го жовтня всім передплатникам цифрових пакетів буде включений тестовий прийом програми «TV1000 – РОСІЙСЬКЕ КІНО», яка з листопаду буде додана до пакету «+КИНО».

З 1-го жовтня до тематичного пакету «+СПОРТ» увійдуть спортивні телепрограми російського цілодобового каналу «7ТВ», який протягом вересня був доступний у тестовому режимі для усіх передплатників цифрових пакетів. На думку користувачів цифрових пакетів ця програма стане ще одним дуже важливим доповненням до тематичного пакету «СПОРТ».

Окрім цього, з 1-го жовтня, дублюватиметься в цифровому пакеті «Україна і світ» і наш вітчизняний канал «ІНТЕР», що, на думку користувачів, створить додаткові зручності під час перегляду цифрового телебачення – адже цифрова якість краща і відпаде необхідність переключатися на аналоговий формат.

Програми каналу «ІНТЕР», як і раніше, будуть доступні і в аналоговому соціальному пакеті.

Тим самим, компанія ВОЛЯ поступово завершує процес переведення в цифрову якість всіх 30-ти програм соціального пакету і готуватися до введення ще одного, 5-го, цифрового пакету - «Україна».

Крім того, в аналоговому соціальному 30-програмному пакеті, доступному абонентам широкосмугових мереж компанії ВОЛЯ, з 1-го жовтня буде відкрито доступ до програми київського муніципального кабельного каналу «Киев+», про що компанія повідомляла ще наприкінці серпня.

Коментує президент компанії ВОЛЯ Сергій Юлієвич Бойко:

«Згідно з 3-річному плану компанії, 2006 рік, скоріш за все буде останнім роком існування двох паралельних способів надання послуги – цифрового і нецифрового.

Передумовою такого плану є ухвалення в 2003 році Закону України «Про телекомунікації» відповідно до вимог якого поступово повинне зникнути поняття «соціальний аналоговий пакет». Замість нього буде сформовано «обов'язковий перелік програм», який компанія надаватиме в нецифровому форматі. Цей перелік відповідно до Закону повинен включати програми державних і громадських телекомпаній (телеканалів). За прогнозами компанії ВОЛЯ – до початку 2007 року це буде не більш ніж п'ять-сім програм. Вони і залишаться у відкритому аналоговому кабельному доступі за найдоступнішою ціною.

З вересня ми запропонуємо абонентам відповісти на питання, результати яких будуть враховані під час вироблення подальших планів з формування нових пакетів і програм цифрових послуг компанії, і, як один з кроків, – це можливе формування цифрового пакету «Україна», ціна якого повинна бути нижчою за вартість існуючого аналогового 18- гривневого соціального пакету.

Результати будуть повідомлені всім абонентам компанії і опубліковані в ЗМІ».

За інформацією служби PR компанії "Воля"

Читайте також:

Компанія Воля змінює порядок та умови надання телекомунікаційних послуг

Укртелеком" потеснит "Волю" на рынке цифрового ТВ

Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

Абоненты кабельного телевидения предпочитают "1+1", "Интер" и "5-й канал"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду