Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

3 Серпня 2005
533
3 Серпня 2005
12:05

Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі

533
Компанія ВОЛЯ отримала ліцензію на створення телекомунікаційної мережі
Вчора, 2 серпня 2005 р., Національною комісією з регулювання зв’язку ухвалено рішення про видачу компанії ВОЛЯ ліцензії на діяльність у сфері телекомунікацій з технічного обслуговування і експлуатації мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж.

Вимога щодо необхідності отримання такої ліцензії міститься в Законі України «Про телекомунікації» та стосується операторів телекомунікацій.

Заступник директора одного з провідних підприємств групи компаній ВОЛЯ – ЗАТ «Воля-Кабель» – Костянтин Гріцак вважає: «Для ЗАТ «Воля-Кабель» інформація про отримання нашим партнером ліцензії НКРЗ є доброю новиною. Адже ЗАТ «Воля-Кабель» – провайдер телекомунікацій та відповідно до Закону України «Про телекомунікації» здійснює свою діяльність на підставі договору з ліцензованим оператором телекомунікації та копії його ліцензії. Сподіваємось, що нарешті у питанні необхідності ліцензування діяльності з надання послуг кабельного телебачення поставлено остаточну крапку, оскільки законодавчо визначеного зобов’язання отримувати ще якісь ліцензії на цей вид діяльності для провайдера телекомунікацій немає».

За матеріалами прес-служби компанії "ВОЛЯ"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
533
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду