ГПУ не коментує інформацію про замах на Мельниченка, але взяла її до відома

4 Жовтня 2005
664
4 Жовтня 2005
18:06

ГПУ не коментує інформацію про замах на Мельниченка, але взяла її до відома

664
ГПУ не коментує інформацію про замах на Мельниченка, але взяла її до відома
Генеральна прокуратура України взяла до відома інформацію про замах в США на колишнього майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка, яку сьогодні в Києві на міжнародній конференції «Минуле і майбутнє української політики і плівки Мельниченка» обнародував директор Інституту масової інформації Сергій Таран, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Як повідомили в прес-службі Генпрокуратури, коментувати це повідомлення ГПУ не буде, оскільки воно прозвучало «з вуст Сергія Тарана і відомостей про те, що в Миколу Мельниченка стріляли або щось кинули, нема».

У прес-службі ГПУ також повідомили, що Мельниченко є політичним біженцем і перебуває під охороною правоохоронної системи США.

Як повідомлялось, сьогодні під час міжнародної конференції "Минуле і майбутнє української політики та плівки Мельниченка" директор Інституту масової інформації Сергій Таран заявив, що на колишнього майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка у США було скоєно замах.

За його словаvи, запланованого включення телефонної розмови під час конференції з Мельниченком не буде, тому що на електронну пошту ІМІ від адвоката колишнього охоронця Леоніда Кучми надійшло повідомлення про скоєння замаху.

Мельниченко був змушений поїхати з Вашингтона, сказав Таран. Цим він пояснив те, що запланована телефонна розмова не відбудеться.

IMI

Читайте також:

На Мельниченка скоїли замах?

Експертиза підтвердила автентичність плівок Мельниченка

Держдепартамент США спростовує інформацію про допит Мельниченка 5 вересня

Мельниченко зробив офіційну заяву

Мельниченка не допитували в США - Піскун

Сергій Шолох здивований заявою Піскуна про допит Мельниченка

Американский суд допросил Мельниченко

Піскун досі не слухав справжніх записів Мельниченка

Черновил не знал, что Мельниченко собирался встретиться с Лесей Гонгадзе

Леся Гонгадзе: Мельниченко назначал мне свидание в Польше
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
664
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду