detector.media
04.10.2005 18:06
ГПУ не коментує інформацію про замах на Мельниченка, але взяла її до відома
Генеральна прокуратура України взяла до відома інформацію про замах в США на колишнього майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка, яку сьогодні в Києві на міжнародній конференції «Минуле і майбутнє української політики і плівки Мельниченка» обнародував директор Інституту масової інформації Сергій Таран, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Як повідомили в прес-службі Генпрокуратури, коментувати це повідомлення ГПУ не буде, оскільки воно прозвучало «з вуст Сергія Тарана і відомостей про те, що в Миколу Мельниченка стріляли або щось кинули, нема».

У прес-службі ГПУ також повідомили, що Мельниченко є політичним біженцем і перебуває під охороною правоохоронної системи США.

Як повідомлялось, сьогодні під час міжнародної конференції "Минуле і майбутнє української політики та плівки Мельниченка" директор Інституту масової інформації Сергій Таран заявив, що на колишнього майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка у США було скоєно замах.

За його словаvи, запланованого включення телефонної розмови під час конференції з Мельниченком не буде, тому що на електронну пошту ІМІ від адвоката колишнього охоронця Леоніда Кучми надійшло повідомлення про скоєння замаху.

Мельниченко був змушений поїхати з Вашингтона, сказав Таран. Цим він пояснив те, що запланована телефонна розмова не відбудеться.

IMI

Читайте також:

На Мельниченка скоїли замах?

Експертиза підтвердила автентичність плівок Мельниченка

Держдепартамент США спростовує інформацію про допит Мельниченка 5 вересня

Мельниченко зробив офіційну заяву

Мельниченка не допитували в США - Піскун

Сергій Шолох здивований заявою Піскуна про допит Мельниченка

Американский суд допросил Мельниченко

Піскун досі не слухав справжніх записів Мельниченка

Черновил не знал, что Мельниченко собирался встретиться с Лесей Гонгадзе

Леся Гонгадзе: Мельниченко назначал мне свидание в Польше
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY