Нацсовет объявил конкурс на вещание в регионах

3 Жовтня 2005
675
3 Жовтня 2005
16:10

Нацсовет объявил конкурс на вещание в регионах

675
Нацсовет объявил конкурс на вещание в регионах
Национальный совет по телевидению и радиовещанию объявил конкурс на вещание на 37 свободных каналах в регионах, передаёт «proUA» со ссылкой на «Українські Новини».

Как говорится в сообщении Нацсовета, конкурс объявлен на вещание на каналах в Крыму, в Винницкой, Волынской, Днепропетровской, Закарпатской, Запорожской, Киевской, Луганской, Львовской, Николаевской, Одесской, Полтавской, Ривненской, Сумской, Харьковской, Херсонской, Черкасской, Черниговской областях.

Заявки на участие в конкурсе принимаются с 1 до 30 ноября.

Как сообщалось, ранее Хозяйственный суд Киева по иску общественного объединения «Молода Україна - XXI» приостановил действие решений Нацсовета об объявлении в июне конкурса на вещание на свободных 22 частотах и запретил ему осуществлять действия по выполнению этих решений.

«Молода Україна - XXI» посчитала, что условия конкурса не давали возможностей принять участие всем желающим телекомпаниям и обжаловала решение в суде.

14 сентября Нацсовет по телевидению разрешил телекомпании «5 канал» расширить сеть своего вещания на 22 частоты в регионах.

Нацсовет заявил о прозрачности и открытости конкурса.

proUA

Читайте також:

Нацрада призупинила видачу ліцензій компаніям-переможцям конкурсу

Нацрада спростовує звинувачення „Медіаради” та „Молодої України - ХХІ”

«Молода Україна ХХІ» спростовує причетність до позову щодо проведеного Нацрадою ліцензійного конкурсу

Нацрада відкидає звинувачення "Молодої України – ХХІ" та "Медіаради" та збирає прес-конференцію

Суд призупинив дію рішення Нацради про видачу ліцензії „5 каналу”

Переможцем конкурсу на інформаційне мовлення в регіонах став "5 канал"

Віталій Шевченко: цьогорічний конкурс на телемовлення особливий
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду