Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам

13 Вересня 2005
875
13 Вересня 2005
18:15

Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам

875
Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам
Сьогодні, 13 вересня, в Національній телекомпанії України відбулися збори трьох профспілок, на яких були прийняті рішення про недовіру нинішньому менеджменту каналу та висунуті пропозиції щодо кандидатур на керівні посади в компанії. Профспілки розповсюдили повідомлення, яке «ТК» наводить повністю, без редагування.

"Витяг з протоколу

відкритої профспілкової конференції - загальних зборів колективу Національної телекомпанії України:


1. За зневагу до колективу, непрофесійний менеджмент, який призвів до порушення Конституційних прав працівників та прав профспілок, а як наслідок – до згортання власного виробництва, прихованого безробіття працівників та зриву виконання державного замовлення, висловити недовіру адміністрації Національної телекомпанії України у складі:

1. в.о. Президента НТКУ Стецьківу Т. С.

2. першому віце-президенту НТКУ Кузану О. О.

3. віце-президенту НТКУ Шевченку А. В.

4. віце-президенту НТКУ Ткачу А. А.

5. директору ТВО “Новини” Самохвалову В. С.

6. заступнику ТВО “Новини” Ткаченку Р. Ю.

7. раднику Президента НТКУ Литвиненку В. А.

8. директору з виробництва “публіцистичних та освітніх програм” НТКУ Вибрановському Р. Б.

Колектив залишає за собою право звернутися із заявою до органів прокуратури та слідства, з метою розгляду обставин які склалися в колективі НТКУ.

2. Трудовий колектив висунув пропозиції щодо кандидатів на посаду Президента НТКУ. 14.09.05 о 13.00 відбудеться представлення кандидатів із їхніми програмами подальшого розвитку телекомпанії і голосування по кожній кандидатурі".

Прокоментувати ситуацію «ТК» запропонувала віце-президенту НТКУ Андрію Шевченку.

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ:

- Хороший день, тому що він чітко прояснив суть конфлікту на державному телебаченні. З одного боку – ті, хто хоче змін на Першому каналі, хто ці зміни робить і уже має конкретні здобутки. З іншого боку – ті, хто цим змінам пручається, хто небезпідставно боїться втратити роботу і хто розраховує і далі проїдати народні гроші, не даючи професійного продукту.

До тих людей, які прикриваються красивим словом „профспілки”, у мене, як у людини, яка була першим головою Київської незалежної медіа-профспілки, є тільки одне запитання – де вони всі були, коли державне телебачення роками нищилося? Чи відчувають ті люди, які читали темники, які крутили „джинсу” у своїх програмах, які мирилися з фактичним „дерибаном” каналу, - чі відчувають вони свою персональну відповідальність за деградацію державного каналу?! Це нарив, який визрів, - і його треба позбавитися. У кожного працівника Національної телекомпанії все ще залишається шанс знайти достойне місце на Першому каналі. Але ці шанси не є нескінченними. Заміняти роботу інтригами і чварами не вийде. Потрібні професійні працівники!

Це реальний момент істини для компанії, і це тільки піднімає необхідність мудрого, сильного, перспективного рішення, яке потрібно щодо майбутнього компанії. Потрібен чіткий план дій.

«ТК» готова надати свої сторінки для подальших дискусій.

Детектор медіа

Читайте також:

Євген Каленський: «Ми працювали, як чітко злагоджений механізм». НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз?

Первый канал: ревизия прошлого и… будущего?

Хто в державі керує державним медіапростором? Точно не Президент!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду