Профспілка НТКУ визначить свого кандидата на посаду голови УТ-1

14 Вересня 2005
796
14 Вересня 2005
15:07

Профспілка НТКУ визначить свого кандидата на посаду голови УТ-1

796
Профспілка НТКУ визначить свого кандидата на посаду голови УТ-1
Сьогодні, 14 вересня, у приміщенні Національної телекомпанії України відбуваються збори профспілки, які мають на меті обрати кандидата від колективу НТКУ на посаду президента цієї установи.

Спочатку у бюлетені було внесено 8 кандидатів, але в результаті для голосування залишилося лише 6. Серед них – Олександр Зорка, Олександр Бутко, Євген Каленський, Олена Мозгова, Олександр Опанасенко, Ольга Скотнікова.

Голосування відбувається бюлетенями, що представляють десятьох працівників НТКУ. Загалом виписано 186 бюлетенів, що мають засвідчити волю 1860 співробітників Національної телекомпанії.

У ці хвилини претенденти на посаду голови НТКУ презентують власні концепції розвитку державного телеканалу.

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, профспілковий актив Національної телекомпанії України висловив керівництву компанії недовіру.

Зокрема працівники звинуватили в.о. президента НТКУ Тараса Стецьківа, першого віце-президента НТКУ Олега Кузана, віце-президентів Андрія Шевченка і Андрія Ткача. Також недовіру висловили директору ТВО "Новини" Василю Самохвалову, заступнику ТВО "Новини" Роману Ткаченку, раднику Стецьківа Литвиненку і директору з виробництва "публіцистичних та освітніх програм" Роману Вибрановському.

Віце-президент НТКУ Андрій Шевченко у свою чергу заявив про інтриги і відсутність професіоналізму на телеканалі.

IMI

Читайте також:

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз?

Профспілки Національної телекомпанії висловили недовіру топ-менеджерам

Ірина Геращенко: в найближчі два дні Держсекретаріат оголосить про зрозумілий механізм обрання керівника НТКУ на конкурсній основі

Відбір претендентів на посаду президента НТКУ буде публічним - Рибачук

Профспілки НТКУ вимагають призначення президента телекомпанії на конкурсних засадах

Вже вчора хотіли призначити головою НТКУ Тараса Аврахова? Геращенко спростовує цю інформацію

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду