“The Independent” про скандал навколо сина Ющенка: «Влада в Україні просто перейшла від прорадянського олігархату новій еліті»

27 Липня 2005
716
27 Липня 2005
13:12

“The Independent” про скандал навколо сина Ющенка: «Влада в Україні просто перейшла від прорадянського олігархату новій еліті»

716
“The Independent” про скандал навколо сина Ющенка: «Влада в Україні просто перейшла від прорадянського олігархату новій еліті»
Сьогодні британська газета “The Independent” вийшла зі статтею під заголовком, який промовляє сам за себе – “Екстравагантні манери дітей Помаранчевої революції”, повідомляє ІМІ.

«Півроку після того, як він прийшов до влади, обіцяючи покласти край кумівству, корупції та нерівності, президент Віктор Ющенко був змушений виступити на захист екстравагантної поведінки свого сина. (...) Тоді як оптимізм щодо Помаранчевої революції стає все більш приглушеним, багато українців починають вірити, що влада у цій країні була просто передана від прорадянського олігархату колишнього президента Леоніда Кучми новій еліті. До президентського сина відносяться саме так. (...) Виступ пана Ющенка на захист сина був грубим. (...)», - пише “The Independent”. «Газета («Українська правда» - ІМІ) також поцікавилася вголос, як Андрій, студент однієї з найбідніших країн Європи, міг, як вважається, дозволити собі таку дорогу машину, зазначивши, що навіть його відомий батько – зі щорічною зарплатою близько 59 103 тисячі доларів (34 тисячі фунтів стерлінгів) ледве міг би придбати її», - зазначає британська газета.

ІМІ


Читайте також:

Президент готовий до дискусії з журналістами

БЕЗ ПОДВІЙНИХ СТАНДАРТІВ

Ющенко ледь не викинув телефон свого сина

Звернення Мирослави Гонгадзе і Сергія Шолоха до Президента України

Запитaння „ТК”: Як ви оцінюєте реакцію Віктора Ющенка на публікації в «Українській правді» щодо його сина, Андрія? Поясніть вашу точку зору? Яка б реакція, на вашу думку, була б оптимальною – наявна чи якась інша?

Мыкола Вересень: Реакция журналистов на критику Ющенко слишком жесткая

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

Особенности Украинской правды

ЮЩЕНКО ВЛАСНОРУЧ СТВОРИВ СОБІ ПРОБЛЕМУ

Віктор Ющенко про скандал з сином: "Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!"

Запитання «ТК»: - Протягом двох днів жоден iз телеканалів не повідомив своїх глядачів про скандал у зв'язку з публікацією „Української правди” щодо любові сина Ющенка до дорогих машин, ресторанів, вин тощо. Як ви вважаєте, чому?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду