Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів

30 Червня 2005
1310
30 Червня 2005
16:15

Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів

1310
Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
Сьогодні автопробіг „Схід і Захід – разом назавжди”, організований Всеукраїнським фондом “Схід-Захід разом”, Всеукраїнським благодійним фондом “Журналістська ініціатива” та Всеукраїнським автомобільним клубом журналістів, зупинився у Львові. Зранку на учасників автопробігу чекала екскурсія містом. Журналісти відвідали львівський Високий замок, автобусний завод, пройшлися стародавніми вулицями Львова, на круглому столі зустрілися з гостями і підприємцями. Після екскурсії на учасників автопробігу чекала зустріч з місцевої владою та представниками ЗМІ. Хоча організатори, анонсуючи учасників автопробігу, „Детектор медіа” представляли під рубрикою „Різні журнали”, зустріч з місцевими журналістами виявилася дуже цікавою.

Львівські журналісти, на відміну від рівненських, луцьких та житомирських, сприйняли акцію неоднозначно. Це було зумовлено недовірою до влади взагалі (адже як вже повідомляла „ТК”, очолюють колону народні депутати). Оксана Ходицька, представник місцевої служби „1+1” зазначила, що в автопробігу вона бачить також і широку піар-акцію. Журналістка львівського телебачення Євгенія Полікарпова підкреслила: „Було би краще, якби цю акцію організували суто журналісти, а не депутати”. Ще одна журналістка, яка не побажала назватися, дуже скептично сприйняла участь депутатів у акції: „Я взагалі не довіряю владі, а особливо, якщо це депутат зі Львова (один із депутатів, що очолює акцію, – Ярослав Кендзьор – „ТК”). Я не хочу, щоб згадували моє ім’я, бо мені в цьому місті жити і працювати”.

Але попри все, учасників автопробігу журналісти зустрічали привітно. На відміну від тих же луцьких і рівненських представників ЗМІ, вони переконані, що поділ України існує. Але треба все зробити для того, щоб його не було. Зараз автопробіг залишає Львів, до колони приєдналися львівські журналісти (це представники львівської ТРК та газети „Експрес”), та журналісти з Польщі.

Детектор медіа

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Луцькі журналісти підтримали автопробіг "Схід і Захід. Разом - назавжди"

"Схід і Захід - разом назавжди". Зупинка в Рівному.

Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного

28 червня стартує Всеукраїнський автопробіг „Разом назавжди”

28 червня журналістські організації планують провести всеукраїнський автопробіг під гаслом "Разом назавжди"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду