Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного

29 Червня 2005
835
29 Червня 2005
10:30

Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного

835
Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного
Як уже повідомляла „ТК”, вчора стартував автопробіг журналістів „Схід і Захід – разом назавжди”. Автопробіг урочисто стартував від приміщення Верховної Ради − журналісти з різних регіонів вирушили дорогами України. Очолюють автопробіг народні депутати. Символічність їхньої участі полягає в тому, що Ярослав Кендзьор – зі Львова, а Володимир Зубанов – з Донецька. Так само журналісти представляють ЗМІ різних регіонів: Маріуполь, Київ, Феодосія, Луцьк, Чернігів тощо. Упродовж автопробігу планується приєднання журналістів зі Львова та польських журналістів. За словами Ярослава Кендзьора, мета автопробігу реалізується в тому, що „донецькі журналісти розкажуть, як їх зустрічали у Рівному та Львові, а львівські – як їх зустрічатимуть у Донецьку”. „Ми об’їздимо Україну і спробуємо переконати всіх у її єдності. І, таким чином, ми покажемо, що в нашій країні панує злагода – і це буде ще одним кроком до усвідомлення єдності України”.

Першим містом, де зупинився автопробіг, став Житомир. У місті після урочистих зустрічей на журналістів чекали екскурсії в Музей космонавтики та Краєзнавчий музей. А на народних депутатів − прямий ефір на обласному телеканалі „Житомир”.

Як розповів „ТК” Ярослав Кендзьор, у кожному місті, через яке вони будуть проїжджати, проходитимуть прямі ефіри на місцевих телеканалах. „Адже ідеальним є спілкування з людьми в прямому ефірі, коли телеглядачі телефонують і ставлять нам запитання. Ми розповідаємо про автопробіг, про мету цього заходу, про те, наскільки ефективною буде її реалізація”, − зазначив пан Кендзьор.

Житомирські журналісти зустріли автопробіг привітно і з цікавістю.

Після Житомира колона журналістів попрямувала до Рівного. На межі областей відбулася тепла урочиста зустріч – з караваєм, музикою, народними танцями. Наступного дня на учасників автопробігу чекала конференція з п.Червонієм та екскурсія по визначним місцям Рівного.

Наталя Данькова, „Детектор медіа”

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду