"Схід і Захід - разом назавжди". Зупинка в Рівному.

29 Червня 2005
633
29 Червня 2005
14:02

"Схід і Захід - разом назавжди". Зупинка в Рівному.

633
"Схід і Захід - разом назавжди". Зупинка в Рівному.
Як повідомляла сьогодні зранку „ТК”, журналістський автопробіг зупинився у Рівному, де на учасників чекала конференція з губернатором області Василем Червонієм. „ТК” вдалося взяти в нього коментар щодо ситуації з місцевими ЗМІ. Нагадаємо, що в пана Червонія багато позовів до місцевих ЗМІ. Червоній зазначив : „У нас існує конфлікт лише з газетами, які підтримували Януковича і відстоювали інтереси старої влади. І сьогодні вони продовжують критикувати нову владу. З ними в нас існує певне тертя. Адже 90% ЗМІ не поміняли власників і залишились під контролем старої влади. Проблема в тому, що вони не можуть подавати різні точки зору, а прагнуть компрометувати нову владу”.

Журналісти „Рівненської газети”, які також були присутні на конференції, (нагадаємо, що в Рівненської газети” існував тривалий конфлікт із Червонієм) наголосили на безпідставності цих слів.

Валерій Гарматюк зазначив: „Ми в газеті подаємо різні точки зору. Ми намагаємося висвітлювати події очима репортерів, подобається це владі чи ні. Звісно, під час виборів ми писали і про заходи, які проводили „Партія регіонів” та СДПУ(о)”.

А Степан Молчан додав: „Червоній неадекватно ставиться до нашої газети. Це його власна думка. Пан Червоній не звик до критики”.

Наталія Данькова, „Детектор медіа”

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду