detector.media
30.06.2005 16:15
Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
Сьогодні автопробіг „Схід і Захід – разом назавжди”, організований Всеукраїнським фондом “Схід-Захід разом”, Всеукраїнським благодійним фондом “Журналістська ініціатива” та Всеукраїнським автомобільним клубом журналістів, зупинився у Львові. Зранку на учасників автопробігу чекала екскурсія містом. Журналісти відвідали львівський Високий замок, автобусний завод, пройшлися стародавніми вулицями Львова, на круглому столі зустрілися з гостями і підприємцями. Після екскурсії на учасників автопробігу чекала зустріч з місцевої владою та представниками ЗМІ. Хоча організатори, анонсуючи учасників автопробігу, „Детектор медіа” представляли під рубрикою „Різні журнали”, зустріч з місцевими журналістами виявилася дуже цікавою.

Львівські журналісти, на відміну від рівненських, луцьких та житомирських, сприйняли акцію неоднозначно. Це було зумовлено недовірою до влади взагалі (адже як вже повідомляла „ТК”, очолюють колону народні депутати). Оксана Ходицька, представник місцевої служби „1+1” зазначила, що в автопробігу вона бачить також і широку піар-акцію. Журналістка львівського телебачення Євгенія Полікарпова підкреслила: „Було би краще, якби цю акцію організували суто журналісти, а не депутати”. Ще одна журналістка, яка не побажала назватися, дуже скептично сприйняла участь депутатів у акції: „Я взагалі не довіряю владі, а особливо, якщо це депутат зі Львова (один із депутатів, що очолює акцію, – Ярослав Кендзьор – „ТК”). Я не хочу, щоб згадували моє ім’я, бо мені в цьому місті жити і працювати”.

Але попри все, учасників автопробігу журналісти зустрічали привітно. На відміну від тих же луцьких і рівненських представників ЗМІ, вони переконані, що поділ України існує. Але треба все зробити для того, щоб його не було. Зараз автопробіг залишає Львів, до колони приєдналися львівські журналісти (це представники львівської ТРК та газети „Експрес”), та журналісти з Польщі.

Детектор медіа

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Луцькі журналісти підтримали автопробіг "Схід і Захід. Разом - назавжди"

"Схід і Захід - разом назавжди". Зупинка в Рівному.

Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного

28 червня стартує Всеукраїнський автопробіг „Разом назавжди”

28 червня журналістські організації планують провести всеукраїнський автопробіг під гаслом "Разом назавжди"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY