Луцькі журналісти підтримали автопробіг "Схід і Захід. Разом - назавжди"

29 Червня 2005
1085
29 Червня 2005
16:11

Луцькі журналісти підтримали автопробіг "Схід і Захід. Разом - назавжди"

1085
Луцькі журналісти підтримали автопробіг "Схід і Захід. Разом - назавжди"
Журналістський автопробіг "Схід-Захід" прибув до Луцька. У місті на учасників автопробігу чекала зустріч із місцевою адміністрацією та журналістами.

Перший заступник Голови облдержадміністрації Луцька Богдан Шиба зазначив: "Під час революції проявилися не лише гарні сторони українського народу, його прагнення до добра, а й розкрилася проблема поділу України. Плюс автопробігу полягає в тому, що він несе інформацію із Заходу на Схід".

А от луцькі журналісти, на відміну від влади, переконані, що Україна єдина, і поділу на Захід і Схід не існує.

Кореспондент Національного радіо Луцька Михайло Юхта зауважив, що ділити Україну на захід і схід мають лише синоптики.

В цілому, автопробіг луцькі журналісти оцінили позитивно. Ірина Куничка, радіо "Луцьк", наголосила: "Для самих учасників акція дуже корисна. Вони побувають у різних містах, матимуть про них об'єктивну інформацію, побачать, що в українців немає агресії".

Юрій Яцюк (Волинська ТРК) запропонував проводити такі акції частіше й регулярніше, оскільки для знайомства з областю потрібно більше часу.

Костянтин Яворський з газети "Ініціатива" вважає, що акція потрібніша для мешканців Сходу.

Негативних оцінок автопробігу в Луцьку не прозвучало. Лише Ірина Куничка висловила застереження - на її думку, результат автопробігу залежить від того, який вплив мають журналісти, і як вони зможуть донести інформацію до аудиторії.

Наталія Данькова, "Детектор медіа"

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду