«ТСН», на-ві-що?!

6 Листопада 2008
36623
6 Листопада 2008
18:18

«ТСН», на-ві-що?!

36623
Якщо новиною є смерть, чому нею не може бути народження? І чому в «ТСН» рідко згадують шосте «С» – сміх?
«ТСН», на-ві-що?!
Феномен «ТСН» на сьогодні є ледь не найпарадоксальнішим явищем українського телепростору. Інформаційна служба одного з каналів-лідерів карколомно змінює пріоритети і добровільно перетворюється на гротескний варіант таблоїду. При цьому вона ставить собі за мету досить швидко перемогти конкурентів і стати найрейтинговішими новинами.
 
«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» фактично стала еталоном інформаційної журналістики, отримавши на початку нового сезону «Телетріумф» як найкраща новинна програма. Хоч як парадоксально, попри потужну критику медіа-експертів, новини «ТСН» ледь не стали одним із номінантів на премію «Фаворит телепреси» як «соціальні та прості новини для звичайних людей». Валерій Калниш, редактор відділу політики української газети «Коммерсантъ», саме так охарактеризував «ТСН»Наконец-то центральный украинский телеканал начал делать простые новости»), при цьому зазначивши, що це лише початок шляху. Звісно, можна вважати теперішню концепцію плюсівських новин просто перехідним етапом, тимчасовим явищем, зумовленим бажанням менеджменту досягнути миттєвого результату. Однак таке припущення заперечила сама Наталія Катеринчук, керівник департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу. Під час відкриття нового сезону на запитання «ТК» «Що ви вважаєте слабкою стороною “ТСН”?» вона відповіла: «Вже нічого, є деталі, але вони піддаються лікуванню».
 
За місяць спливає термін, відведений Наталією Катеринчук на те, щоби зробити новини каналу «1+1» найрейтинговішими. Навряд чи щось може суттєво змінитися за цей період. А поки новинна служба каналу «лікує деталі», щоразу, вмикаючи о 19.30 «ТСН» і спостерігаючи повішених дітей, виловлені з озера трупи чи родичів зґвалтованої трирічної дитини, ставиш собі риторичне запитання: «На-ві-що?». Це соціально важлива інформація? Резонансні, важливі для суспільства теми? Розкриття серйозних проблем? Для чого ця банальна, примітивна і пласка гра на емоціях глядачів, які колись вважали «ТСН» головними новинами?! Насправді все дуже просто, логічно і заяложено. У всьому світі бажання стати першими в країні змушує журналістів шукати крові і трупів. Але ж ідеться не про черговий таблоїд чи жовту програму про зірок та маніяків, а про новини поки що другого мовника в Україні, із тривалою історією та брендом інтелектуального телеканалу.
 
Радикальне переформатування каналу «1+1» після змін у складі власників та менеджменту розпочалося саме з новинної служби. За подібною схемою минулого року діяв і телеканал «Інтер», формуючи нове обличчя своїх «Подробиць». Однак канал під керівництвом Ганни Безлюдної вдавався до більш жорстких засобів, майже повністю звільнивши команду репортерів та ведучих, та утворивши на базі новинних служб К1 та «Інтера» нову структуру «НІС», яка і створює новини для всієї групи. Результат був миттєвим: у короткий термін «Подробиці» випередили конкурентів із величезним відривом і тепер, уже другий рік поспіль, упевнено втримують лідерську позицію не лише серед інформаційних програм, а й з-поміж інших трансляцій. Але вирішальним у цьому стрімкому злеті було все-таки програмування, яке одним кроком виправило помилки попереднього менеджменту (саме повернення «Подробиць» на 20.00 дало миттєвий результат). А от проблема «Плюсів» набагато глибша і виходить за межі вдалого обрання слоту. Якщо для «Інтера» найбільшим прорахунком попередньої команди була зміна часу виходу «Подробиць» (що призвело до зниження показників суміжних слотів і як наслідок – загальної частки прайму), то плюсівські новини почали втрачати позиції у своєму звичному слоті.
 
Якщо облишити програмування, можна сказати, що «Плюси» у 2008-му діяли за інтерівським рецептом, але робили це гуманніше. Канал ніби й не відмовився від старої команди, репортерів та ведучих, але водночас почав створювати геть нове обличчя новинної служби, поступово міняючи позиціонування «ТСН».
 
Іншою складовою оновленого «ТСН» мала стати динамічність сюжетів. Наталія Катеринчук зауважила, що в оновленій концепції канал відмовляється від «паркетних новин», де головною подією є політика. «ТСН» мали стати динамічнішими й отримати яскравішу картинку. «Треба звикнути до того, що сюжет на 5 хвилин, коли можна сказати за півтори хвилини, не сприймається», – каже пані Катеринчук. На сайті каналу зміна формату новин позиціонувалась як «креативна революція»: «Ми розповідаємо про політику іронічно – так, як про неї говорять усюди, окрім телеекранів. Ми розповідаємо про соціум та економіку легко – так, щоб зрозумів кожен. Ми розповідаємо про страшне, смішне, злободенне і резонансне – так, щоби було цікаво».
 
Але найголовнішим тут було бажання досягнути результату миттєво. Тож піднімати показники своїх новин канал вирішив найбільш простим шляхом – озброївшись «шістьма С та одним Г» (скандали, секс, сенсації, смерть, страх, сміх та гроші). Рецепт, звісно, не новий. Але карколомний успіх «Інтера» не повторився: різка зміна ведучих не спрацювала, а нове позиціонування старих ведучих розмило їх усталений образ. А тим часом на «Інтері» все чітко й зрозуміло: зміна формату – зміна ведучих, оновлені «Подробиці» з Ганною Гомонай (тепер із Іриною Юсуповою) та Русланом Сенічкіним замість старих новин із Світланою Леонтьєвою, Ігорем Пупковим, Людмилою Губіною та іншими.
 
Зате на «1+1» другий місяць тривають експерименти: спершу несподівано з’явилися двоє нових ведучих у праймі, після такої «шокової терапії» основні випуски вийшли з Наталією Мосейчук, далі на каналі обережно повернулися до подвійного ведення у вечірніх слотах... Але скажіть, хто на сьогодні є головними обличчями «ТСН»? Наталія Мосейчук, Ілона Довгань, Марина Леончук, Тетяна Кравченко? Чи й досі залишаються ними Людмила Добровольська й Алла Мазур? І найголовніше: чи змінилися рейтингові показники «ТСН» із появою нового менеджменту? 18 квітня останній день на своїй посаді керівника інформаційного департаменту відпрацював Володимир Карташков. От і погляньмо на показники:
 
Місяць
 
 
18+, загальнонаціональна панель
18+ (50 тис.+), стара панель
 
Рейтинг, %
Частка, %
Рейтинг, %
Частка, %
січень
6,05
22,90
4,62
18,64
лютий
4,86
21,06
3,74
17,58
березень
4,38
18,74
3,47
15,84
квітень
4,07
19,22
3,51
16,95
травень
3,53
18,69
3,25
16,40
червень
3,28
19,05
3,10
16,68
липень
3,66
23,09
3,26
19,49
серпень
3,98
23,84
3,53
19,54
вересень
3,20
18,05
2,50
14,00
жовтень
3,67
19,21
2,67
14,42
 
Тобто, протягом останніх місяців роботи попереднього менеджменту (січень, лютий, березень) середньомісячна частка «ТСН» становила 22,9%, 21,06% та 18,74%, а в новому сезоні оновлені випуски програми мали показники 18,05% та 19,21% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель). Суттєве, але нетривале підвищення частки новин спостерігалося тільки в період із липня по серпень (понад 23%). У містах «50 тис.+» (а саме ця аудиторія на сьогодні є комерційною для каналу, і якщо ринок таки не визнає загальнонаціональну панель, напевно, залишиться нею і наступного рoку) показники ще красномовніші: до зміни формату найнижчий показник – 15,84% – новини мали хіба у березні, під час зміни керівництва, але вже за останні два місяці у містах «50 тис.+» їх показники впали до 14-14,42%. Також у порівнянні з зимовими місяцями рейтинг «ТСН» впав у півтора рази (це певною мірою зумовило і збільшення випусків «ТСН» у непраймовий час).Таким чином, навіть у рейтингах (за винятком двох місяців – липня та серпня) нічого суттєво не змінилося, принаймні, покращення точно не спостерігається. Але в такому разі кому ж так потрібні мертві котики, що плавають по селу після повені, або плями крові на паркеті після бійки, чи розриті могили, у які ніби запрошує глядачів камера?
 
Шлях, обраний «ТСН» – універсальний і по ідеї мав би привести на п’єдестал рейтингового успіху. Адже схема «шість С та одне Г» створена, щоби викликати емоційний відгук у глядача, змусити його співпереживати, хвилюватися, жахатися і ні на мить не відривати свого стурбованого погляду від екрану. Цей ефект мала би підсилювати й картинка новин «Плюсів»: контрастні кольори, яскраві деталі, живі емоції, швидка зміна кадрів. Чого варті розгублені обличчя дітей та коментарі людей, які щойно пережили трагедію, сльози на їх очах, або фото скалічених маніяком тварин, чи цинічні слова батька, який забив до смерті немовля і сам цього не помітив. Та наслідком цих «спецефектів» стає те, що увага глядача розсіюється, йому важко виокремити головне в отриманій інформації і побачити новинну картину дня. Натомість у пам’яті лишаються уривки страшних історій про смерть у дантиста, дитячі вбивства, повішення, зґвалтування, інцести; мерехтіння картинок із кореспондентом, який шукає на паркеті залишки крові після бійки.
 
«Слово “рейтинг” має за собою не просто цикл. Це означає, що наші новини повинні бути цікавими, потрібними й корисними великій аудиторії, найбільшій аудиторії», – говорила Наталія Катеринчук в інтерв’ю «ТК». Вона щиро, справді щиро і з запалом в очах, переконувала: немає хороших чи поганих новин, є просто реакція на події. «Реальність є такою, як вона є. Новини не можуть бути позитивними або негативними, тоді це вже маніпуляція. Новини є новинами. Те, що відбулось, є новиною, а життя складається з дрібниць, і ми реагуємо на те, що є близько. Нас це турбує, ми хочемо це бачити і думати про це», – говорила вона. Гаразд, але в такім разі, якщо новиною є смерть, чому нею не може бути народження?! Лише тому, що людину завжди лякала та приваблювала смерть, а страх сильніший за радість?! Мабуть, тому в «ТСН» рідко згадують останню складову формули шістьох «С»: сміху в сюжетах чомусь значно менше, аніж страху та смерті. Ніхто, звісно, не говорить про «баланс позитиву та негативу» в новинах, як це роблять на Першому каналі. Але чому за відсутності гарячих новин, коли їм на зміну приходять звичайні людські історії, це не можуть бути прості та життєствердні чи навіть комічно-скандальні історії про все що завгодно, адже у країні щодня відбуваються тисячі подій?
 
Те, що робить «ТСН», зачіпає за живе. Але це «чіпляння» безплідне; це лише гра на емоціях, яка не може тривати вічно, бо вона спустошує і відштовхує глядачів, продукуючи збайдужілість. Пам’ятаєте скандальну історію про Йозефа Фрітцля, показану ледь не всіма європейськими каналами? Чоловік протягом 24 років утримував у підвалі свою дочку, яка народила і виростила кількох дітей від нього. Ця історія вразила і нажахала світ (щоправда, тамтешні медіа проводили серйозні розслідування за всіма канонами жанру, а не просто влізали в особисте життя людей, витягаючи на світло найбільш шокуючі подробиці). Але з такими темпами ще трохи – і глядачів «ТСН» не вразить жодна подібна історія, позаяк вони щодня спостерігають таку реальність у новинах.
 
Не так давно «1+1» заявляв, що проводить низку маркетингових досліджень, щоби виявити потреби й очікування своєї аудиторії. Напевно, це дуже серйозні і важливі дослідження. Цікаво було би дізнатися про результати. Як і про «план Б», який має бути в кожного нормального керівництва компанії на випадок, якщо «план А» (у цьому випадку – перетворення «ТСН» на запропоновані стратегами з СМЕ «новини для Барбоса») не спрацьовує. Зважаючи на те, що від суспільно-політичного мовлення «1+1» уже практично офіційно відмовився, взявши курс виключно на «розважалку», повернутись до колишньої якості новин і вписати їх у новий формат каналу буде непросто.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36623
Читайте також
05.03.2009 15:10
Наталія Данькова
37 958
30.12.2008 10:08
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
13 248
02.10.2008 13:03
Артем Чапай
, для «Детектор медіа»
25 074
30.09.2008 15:05
Корреспондент.net
15 599
28.08.2008 17:01
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
22 251
26.08.2008 17:15
Наталія Красненкова, для «Детектор медіа»
64 464
04.08.2008 18:37
Наталья Лигачева
45 217
02.06.2008 12:57
Маша Томак, «День»
14 856
Коментарі
147
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
gotch@
5585 дн. тому
угомонитесь // 16.11.2008 18:16:59 По поводу редакторов и журналистов согласен. Перевелись (почти). А вот симпатичніе ли девушки (ведущие)? Украинский телерынок ведущих, на сегодня, это по большей части паноптикум какой-то. Лиц нет. Все обезличено. Все кричат о профессионализме, а на самом деле руководствуются непонятно чем.
Вася
5638 дн. тому
217.11.2008 23:40:14 Не я цю тему розпочав, отже не треба про "10 сторінок"! Але буду колоти вас вашим же списом. Ви згадали про К1. Але ж фарбовану лялечку Леончук притягли на плюси саме звідти. Якщо вона така супер-пупер, то чому рейтинг К1 - на рівні похибки (ваші слова)? І чому "супер-пупер" Кравченко не витягла рейтинг Першого національного?
2вАся
5638 дн. тому
а что вы умеете, а? кроме как, простите, {CENSORED} десятками страницы форумов, что у вас написано в резюме? те - не журналисты, эти не ведущие, - а вы что - супер аналитик? может дадите ссылки на ваши материалы? нет? вот для того, чтобы ....здеть ума вообще не нужно.
И какие претензии к редакторам? я знаю многих. умный народ. и им есть что показать в качестве примеров работы.
Автору: Если БАнечка такая умная, почему К1 родились {CENSORED} и существовали {CENSORED}, с рейтингами на уровне погрешности, а? А бабла ведь стырила больше чем нужно на три канала. Так что хватит уже выделываться.
Куклачев
5639 дн. тому
Дам тобі сосисачку від Мусучук, моя ти кисонька! Зроби для народу щось смішне...хвостік пожуй наприклад! Кис кис кис !))))
Вася
5639 дн. тому
2угомонитесь При тому, що ті дівчата не мають відношення до журналістики. Прості диктори. І на роль облич на тягнуть. Адже ані Леончук, ані Кравченко, ані інші "дівчата" з нинішнього 1+1 не є оригінальними особистостями. Можливо, за виключенням Мусійчук.
угомонитесь
5640 дн. тому
Да какая разница, кто лицо канала? Пусть хоть каждый день новые дикторы появляются! Меньше звездности будет. Выпусковые должны работать, чтобы новости смотрибельными были! Посмотрите кто сейчас на плюсах редакторы? Этим тупарям, конечно чернуху легче гнать, для этого ума не надо. Причем здесь эти симпатичные девочки?
Куклачев
5640 дн. тому
Васька, кис кис кис ...подь сюди....я тебе сельодочку від Оселедчика дам!))Зроби ще раз упал-атжался і падьом-переворот...кис кис кис !)))))
Вася
5640 дн. тому
2TCH - FOREVER Для того, аби працювати у "такій" журналістиці особливого розуму не треба. Барбосові небагато треба. І взагалі - які журналісти з Леончук і Кравченко? Що вони вміють, окрім як прочитати текст з суфлера? Це звичайні диктори, тобто папуги. Але Барбосові більшого й не треба
Вася
5640 дн. тому
214.11.2008 16:32:30 Кажете, сама жертва веде ток-шоу на австрійському телеканалі? Ну, в Австрії є свій канал для барбосів. А я про вашого Йозефа Фріцла вже забув - якби не нагадили, сам би і не згадав. А для Вас ця тема "важлива і актуальна"? Ну-ну...
TCH - FOREVER!
5642 дн. тому
это лучшие новости страны! Наивысший уровень журналистики ФАКТА и скандала! Лигачева кинула клич "для барбоса", а попробовала бы она порабоать в ТАКОЙ журналистике. Народ, которому охота блевать от "новостей из Верховной рады и СП, КМ, СНБО", любит и ценит только ТСН. А вам в Телекритике не мешало бы сбавить снобизма.
2вася
5642 дн. тому
Да ты и вправду Васька!)))))Эту тему ДО СИХ ПОР обсуждают- потому что это не единственный случай, а сама жертва ведет свое ток-шой на лучшем австрийском канале именно об этом, и имеет сумашедшие рейтинги. Вася тебя УТ-1 в дремучесть ввела-слушайся лучше Куклачева!)
Куклачев
5642 дн. тому
васька хоче австрийську сосиску? Кис кис кис наше мяукало!))
Вася
5643 дн. тому
2Это обсуждали до деталей! Обговорили і забули. А ТСН щодня десь подібні історії виколупує і подає до столу.
Это обсуждали до деталей!
5643 дн. тому
Йозеф Фрицл обвинен в убийстве cына и внука Австриец Йозеф Фрицл, который 24 года насильно удерживал в подвале свою дочь и зачал с ней семерых детей, обвиняется в убийстве одного из этих детей, погибшего вскоре после рождения. 73-летний Фрицл также обвиняется в изнасиловании, инцесте, незаконном пленении. Процесс над австрийцем начнется в следующем году, если его вина в убийстве будет доказана, ему грозит от 10 лет тюрьмы до пожизненного заключения. Адвокаты подсудимого никак не комментируют новое обвинение. Reuters
Куклачев
5643 дн. тому
Васька ти куди...а ну на місце!)А кувирок с переворотом для ТСН хто буде робити?Кис кис кис...дам тобі мишу...таку пухнасту, що ти любиш)))Вааааська...кошара ти маленький!)
Вася
5643 дн. тому
2Куклачев Гаразд, Куклачова, на цьому тебе і залишимо. Хтось після чарки чортиків ловить, а ти після перегляду ТСН лови своїх "кіс" разом з Леончук, Катеринчук, Кравчу... Ой, Кравченко.
Куклачев
5643 дн. тому
Моя ти кисонька...кис кис кис!)))Хош папугу?Буде тобі папуга...Стать на задні лапкі!Ап!))
Вася
5644 дн. тому
2Куклачев Ну і папуга ти...
Куклачев
5644 дн. тому
Васька, катяра ти надлагадарний, ти не админом керуй, а їш сардельку поки дають...може тобі рибкі хоцця?Моя ти кисонька...на тобі рибку...кис кис кис)))
Вася
5644 дн. тому
2Куклачев І довго ти тут демонструватимеш свій інтелектуальний рівень? Адміне, чому не видаляєте офф-топ?;)
Куклачев
5644 дн. тому
Васька. Васька кис кис кис...іди до мене моя кисонька, я тобі сардельку приніс- вкусная такая, савецкая на крахмале свіженькому!Хош сардельку?)))
Вася
5644 дн. тому
2Куклачев Кравченко, Леончук та іже з ними найняли штатного клоуна?
Куклачев
5645 дн. тому
Васька Васисуалевич, киска ти наша!Шарікови до тебе придуть з зашморгом та палицею,а я тебе ісключительна кАтлЄту пропоную, дурашка ти котик!))Кис кис кис...хош сасіску?;)Я ж від тебе не уйду, пака не накармлю атпуза, а потім я тебе фокусам буду вчити!;)
Вася
5645 дн. тому
2// // 11.11.2008 16:15:09 Та було все нормально. А потім прибігли Шарікови з "кАтлЄтками", і почалося "сам дурак"
//
5645 дн. тому
мдя, ну и бред... как для интеллигентной публики, коей здесь все претендуют быть, не тот уровень... почему-то никто не уважает мнение опонента и даже само право на это мнение... Ведь все здесь на уровне - нравится-не нравится, сам дурак и прочее - песочница какая-то
Москва
5645 дн. тому
Ребята-форумщики из Киева, Коберник и Фроляк связаны не с "Новым", а с ICTV. Ошиблись. Нулевой выхлоп. Минус 25% заработка за деятельность на укрфорумах за ноябрь. Эту ссылку даже не надо присылать нам, а то Павловский как увидит, еще больше с вас снимет. В будущем во избежание грубых ошибок сверяйтесь с аналитическим темником-обзором за прошлые месяцы. (Что лень жопу оторвать от стула?) За сим кланяюсь, по поручению Павловского.
Вася
5646 дн. тому
"Васька ти дурень тому, що катлетку не їш...з"їш і тебе попустить...кис кис кис Васька!)" - ви дивились і слухали черговий випуск новин для Барбоса. Наприкінці прогноз погоди. На всій території країни ТСН очікується густий Куклачов. Зранку - зливи крові, ввечері - дурнепад. На поверхні грунту обличчя Леончук можливі заморозки. Вдень повітря прогріється до Кравченко.
Куклачев
5646 дн. тому
Васька ти дурень тому, що катлетку не їш...з"їш і тебе попустить...кис кис кис Васька!)
Вася
5646 дн. тому
2Куклачев Вище я вже писав, що аргументи таких, як Ви, зводяться до банального "сам дурак". Такий вже ваш рівень креативу.
Куклачев
5646 дн. тому
Дурень ти Васька!Шаріков душив, а я тобі катлету даю...їш дурашка, голодний навЕрноє!)
Вася
5646 дн. тому
2Куклачев Демонструєте свій інтелектуальний рівень, пане Шаріков? "Мы котов душили-душили, душили-душили. А потом об этом в ТСН рассказывали. И показывали" - так?
Куклачев
5646 дн. тому
Вася з"їш катлетку, кис кис кис...Васька Васька!
Вася
5646 дн. тому
2mtv А я навіть не знав, що мені (як представникові суспільства) потрібна інформація про те гвалтівників, вбивць та кількість автомобільних аварій на шляхах.
Куклачев
5646 дн. тому
Вася- кис кис кис !!!...а ну вилазь сюди- ТСН тобі катлетку прислала!!!
5646 дн. тому
Это вы бредите!Темы поднимают - лопатой обдирая души.Для ваших злободневных тем из сараев - отдельную рубрику- свалка .
mtv
5646 дн. тому
Полный бред!!! Как раз ТСН поднимает нужные обществу темы, а не про политиков рассказывает
5646 дн. тому
Куда уходят.Я к Новому- после увольнения Коберник- смотрю только неделю Фроляк- ребенку не доверяю.На НОвом Новости хоть и со спортом, и с погодой, а не разбросаны, как на Плюсах, мой любимый ПроСпорт, когда уже до мечтаний- а не до спорта- а погода по- дурацки и лживая.Но то, что интеллигентный зритель ожесточен от каверзностей ТСН- овских- очевидно- я взбешена.
otar
5646 дн. тому
"думать надо", ви вже друга людина, яка стверджує, що стаття замовна тому, що в ній немає того, що вам хотілося би в ній прочитати :)) тенденція, одначе. Розчарую вас - стаття ніким не замовлена. Думайте далі)
думать надо
5646 дн. тому
Если статья претендует на звание аналитической, то прежде всего надо было проследить, а куда уходит зритель с ТСН. И может быть вопрос не только в ослаблении ТСН, а в усилении "Нового" или ICTV? А так, по правде, впечатление такое, что статью просто заказали конкуренты по информационному цеху. Кто именно- давайте пересмотрим кого расхваливали)
5647 дн. тому
Посмотрим какая пропорция в увольнении будет между сотрудниками ТСН - НТН - СТБ ! Вот тут то и будет видно кто руки приложил к их составлению....
Вася
5647 дн. тому
2// 08.11.2008 19:48:09 Ви там визначтесь з єдиною версією виправдовування. Бо то пишете, що я чи то стояв, чи то лежав десь, то в якусь галерею мене запрошуєте. Хоча ваші відмазки - це ж звичайне "сам дурак!"
//
5647 дн. тому
вы так настаиваете.... О распиле земли ТК говорила и очень точно: сюжеты были, а зачем? Тема заявлена, но не раскрыта - то же квазиострое ТВ, на деле - все белые, пушистые, ни у кого никаких претензий. Сериал г-жи Усенко о медиках - вообще отдельная тема. Просто "дело врачей" какое-то. Все, кто в белых халатах - убийцы и убийцы циничные. ВСЕ - КТО В БЕЛЫХ ХАЛАТАХ. ВСЕ. ДО ОДНОГО. Еще вопросы? К г-же Усенко? Или к г-же Катеринчук? Ах, к обеим????? Ну, тогда, звыняйте.....
ТСН- цілком влучно
5647 дн. тому
Уважаемая Наталия, а разве не было в ТСН цикла о распиле земли, разве не было цикла о проблемах лечения в наших медзаведениях, разве не с подачи ТСН был уволен пьянный помощник прокурора, а затем сам прокурор, а разве...сколько разве еще было?Почему все эти прошли мимо Вашего внимания?И потом, Вы прекрасно понимаете, что понижение рейтинга пришлось на лето и всплытие на время ТСН и Подробностей программы Савика Шустера- об этом писала ТК еще на прошлой неделе.Хорошо, что Вы привели пример Йозефа Фрицля- эта история перепахала всю Австрию.И так же как Вы там вопрошали-разве можно обо всем этом так подробно говорить?Оказалось, что нужно - потом всплыли подонки-фрицли в Бельгии, Германии и в той же Австрии.Людям стало не все равно, что происходит вокруг них.А о темниках, "народженнях", слащаво-сусалольном житии,джинсе (которая процветала именно при Карташкове) в ТСН писала и призывала бороться с этим именно ТК!Не корректно забывать о своем же, я имею ввиду ТК и собственно Вас, труде!Хорошо, что Вы критикуете, но не стоит упускать из внимания важные детали.
5648 дн. тому
Тобі Вася вже ані лікар, ані ветеринар не допоможе- привіт власнику Третяковської галереї!))
Вася
5648 дн. тому
2Uilfred Розумієте, для того, щоб почути топ-заголовки новин, в яких на перше місце виводяться якісь криваві жахи, достатньо кількох десятків секунд. Так само достатньо кількох десятків секунд для того, аби проаналізувати тон, яким ці новини переповідаються, побачити неприродні усмішки таких як Леончук і Кравченко, їх макіяж та зробити певні висновки. Коли лікар робить аналіз крові, йому теж достатньо лише кількох крапель.
Uilfred
5648 дн. тому
Вася // 07.11.2008 20:08:13 Невеличке уточнення. Не дивляться а іноді вмикають Під час "невеличкої" рекламної перерви у Савіка
Orku
5648 дн. тому
Шо за бред про обовязковість сюжетів від Новосельцева чи Дячук? Ніколи такого не було!
5648 дн. тому
Подтверждаю- просто по инерции годов смотрения и удобности времени- только переключаю на ТСН, и не более пяти минут в общей сложности.Не ради ТСН- ради новостей именно этого часа.
Вася
5648 дн. тому
to07.11.2008 23:53:14 Для людини, що має наметане око, не варто дивитися ТСН годинами. Достатньо лише іноді його вмикати, аби зрозуміти, що там коїться. Вчіться, панове!
to Вася
5648 дн. тому
Василуарий..!!! именно СМОТРЯТ ! Для того , что бы развить такую дискуссию , НЕОБХОДИМО именно смотреть ! И смотрять именно ТСН - все остальное ЧЕ-ШУ-Я (читай - шелупонь ) ;)
+200
5648 дн. тому
Romania Mare!) // 07.11.2008 14:56:59 Наталія Данькова пише:"Для чого ця банальна, примітивна і пласка гра на емоціях глядачів, які колись вважали «ТСН» головними новинами?! Насправді все дуже просто, логічно і заяложено. У всьому світі бажання стати першими в країні змушує журналістів шукати крові і трупів."+++Уважаемая Наталия, а разве не было в ТСН цикла о распиле земли, разве не было цикла о проблемах лечения в наших медзаведениях, разве не с подачи ТСН был уволен пьянный помощник прокурора, а затем сам прокурор, а разве...сколько разве еще было?Почему все эти прошли мимо Вашего внимания?И потом, Вы прекрасно понимаете, что понижение рейтинга пришлось на лето и всплытие на время ТСН и Подробностей программы Савика Шустера- об этом писала ТК еще на прошлой неделе.Хорошо, что Вы привели пример Йозефа Фрицля- эта история перепахала всю Австрию.И так же как Вы там вопрошали-разве можно обо всем этом так подробно говорить?Оказалось, что нужно - потом всплыли подонки-фрицли в Бельгии, Германии и в той же Австрии.Людям стало не все равно, что происходит вокруг них.А о темниках, "народженнях", слащаво-сусалольном житии,джинсе (которая процветала именно при Карташкове) в ТСН писала и призывала бороться с этим именно ТК!Не корректно забывать о своем же, я имею ввиду ТК и собственно Вас, труде!Хорошо, что Вы критикуете, но не стоит упускать из внимания важные детали.
Вася
5648 дн. тому
Невеличке уточнення. Не дивляться а іноді вмикають.
Вася
5648 дн. тому
2Орк Дивлячись на обличчя ведучих, можна зробити висновок, що принаймні їм воно і здається смішним і цікавим.
Орк
5648 дн. тому
«Треба звикнути до того, що сюжет на 5 хвилин, коли можна сказати за півтори хвилини, не сприймається». На НТН Катеринчук разм з Карташковим "в приказном порядке" змушували ставити у ранковий блок новин (хронометраж 7хв.), який передбачав 30-ти секундні БЗшки та максимум два хвилинні сюжети, 3-4 хвилинні сюжети Новосельцева. Відповідно («Ми розповідаємо про соціум та економіку легко – так, щоб зрозумів кожен") виходило так - сюжет мав гарну обгортку і жодного змісту - корисного і зрозумілого для людей. А це - "Ми розповідаємо про страшне, смішне, злободенне і резонансне – так, щоби було цікаво» - бреееед якийсь. Вбивство батьком дочки, кому може бути цікавим і смішним?????????
Profi
5649 дн. тому
прикольная веточка :) ... вывод : ТСН СМОТРЯТ ВСЕ - хотя бы для того , чтобы покритиковать ;)
Вася
5649 дн. тому
2Romania Mare!) Вірте у власноруч вигадану казочку. Вона вам допоможе виправдовувати свій непрофесіоналізм. Створюйте легенду про ведучого на ім'я Вася, який був гірший за Леончук, Кравченко та всю гоп-компанію. Вам від цього стане легше. А між тим - лякайте Україну тим, що незабаром всі замерзнуть (тільки що почув у ТСН).
Третьяковская галерея
5649 дн. тому
Только что в новостях одного из каналов, просто в ряд-1.Собака Буша покусала репортера2.Мужчина влез в церковь, голова застряла в форточке в итоге есть висельник- труп в кадре.3.В Москве судят маняка из Украины- в кадре фото трупов.4.В донецке убийца показывает, как отрезал груди у жертвы- в кадре фото изувеченной жертвы.........Перефразируя незабвенного Доренко- "Казалось бы причем тут ТСН?" А при том, что ТСН!)))
Romania Mare!)
5649 дн. тому
2Вася // 07.11.2008 18:07:15 Вы там и сидели, и стояли, и лежали, но не вышло вечно. Cочувствую Вашему разочарованию!
круто брехали, круто джинсували
5649 дн. тому
Шкода, що круті новини перетворилися на кримінальну хроніку з смакуванням чужого горя!!!!...Тільки не вбійте себе від горя!Горе чернопіарюги мля!!!))))))))))))))
Вася
5649 дн. тому
2// 07.11.2008 18:29:08 І найжахливішим є те, що як тут вже писали - зло породжує зло. Деякі люди кивають на голівудське кіно. Але ж кіно є кіно, там врешті решт видно де є добро, і де є зло. І навряд чи в дитини з нестійкою психікою виникне бажання повторити долю якогось монстра з бойовика, який врешті решт закінчує свою долю десь на смітнику історії під фінальні титри. Але коли дитина дивиться на те, як нафарбована білявка з широко розкритими очима та єзуїтською посмішкою щодня розповідає з телеекрану про зовсім не кіношну кров, про понівечені автівки, про збоченців-гвалтівників - як на це реагуватиме дитина? Буде боятися виходити на вулицю? Чи навпаки - піде когось різати? Адже "тьотя з екрану" щодня віщає йому про нових і нових безкарних вбивць, гвалтівників, нетверезих водіїв...
5649 дн. тому
раніше завжди з задоволенням дивилася новини на плюсах. всі просто мріяли туди потрапити - це було мега круто. А те що зараз там показують - це жахіття. Сюжети взагалі неповноцінні і "чернушні" - після таких новин хочеться вмерти. кому цікаво як гвалтували дитину і у яких позах, чи скільки алкоголіків сьогодні вбили інших алкоголіків??? Тепер, як дивлюся ТСН нічого крім відрази не відчуваю, навіть 5 хвилин таке дивитися - можна здуріти!!!! Шкода, що круті новини перетворилися на кримінальну хроніку з смакуванням чужого горя!!!!
Вася
5649 дн. тому
2Romania Mare!) Змушений вас розчарувати. Я не сидів, не стояв і навіть не лежав на місці згаданих вами персонажів.
Romania Mare!)
5649 дн. тому
2Вася // 07.11.2008 16:51:50 Логичным есть то, что Вы сидели на месте Леончук и Кравченко.Мне искренне жаль, что не усидели!
soundmanfm
5649 дн. тому
Да. Маленький итог. На 1+1 и других каналах явно прослежуеться кризис высшего руководства. Есть уже явная зависимость от уровня интелекта кльтуры и т.д. Логично было бы отделить руководство и колектив от собственников "железным занавесом". Минимизировать влияние на редакционную политику. Пока это есть только декларативно. Дураки не должны влиять!!!Да еще тотальное "мздоимство" как журналистов так и менеджемента. . Велик еще соблазн попасть в "клуб святых" потереться возле "элиты". Почувствовать себя выше серой массы. И многие не проходят этот тест. Как и страна могие переживают этот период. Просто колебания весов становяться очень сильными. Либо мы выгребем из дерьма и все станет на свои места. Либо задохнемся в прислувании и обслуживании. И тогда нас ждет участь жителей банановой республики..коей Украина уже давно являеться.
5649 дн. тому
А видео , явно, кроме одного- одной никто и не видит до выпуска.Бегут- все бегут- к эфиру успеть.Хотя козырно- Новости для "гурманов" - самых отъявленных садистов.
Вася
5649 дн. тому
2анонім 07.11.2008 Змальована вами могильна картинка як ніщо інше підійде в якості промо-ролика ТСН. Новини про мерців для мерців.
Вася
5649 дн. тому
2Romania Mare!) Звідки беруться? Я цілком розумію, що працівники 1+1 самі свої новини не дивляться, бо знають яке то "СССГеееееее". А ви гляньте хоч одним оком - у кожному випуску нам розповідають про жахливі аварії на автошляхах, про якихось збоченців, що десь на хуторах по кілька років гвалтували власних дітей. І всю цю гидоту переповідають із незмінною посмішкою на обличчях. Я розумію, що гримери ці посмішки малюють на обличчях таких як Леончук, Кравченко і іже з ними перед ефіром, і самі ведучі вже нездатні чогось змінити. Але проявіть креативність - накладайте вашим ведучим маски Дракули, Франкенштейна. Тоді все буде логічно.
Вася
5649 дн. тому
2soundmnafm +100!
Romania Mare!)
5649 дн. тому
Вот почитайте, как этот г-д Т. попадает впросак-http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/491434a1d1333/
Romania Mare!)
5649 дн. тому
2неупереджено // 07.11.2008 16:02:53 Джинсы в ТСН нет. как и политзаказа, точно так,как нет его и на ТК!) СМЕ- это бизнес, нравится нам или нет.Джинса для бизнеса, все равно что коррозия для металла.Откуда берутся эти крики о расчлененных телах в ТСН я не знаю, чесно.Но знаю, что некто г-н Т. роет черную пиар-яму для ТСН- увидите, он сам в эту яму попадет!Касательно "Танцюю для тебе"- да согласен, очень неудачное шоу.Вообще эти танцы уже пшик!Это компетенция гендиректора 1+1.Что стоило бы запретить, так это бесконечные сериалы восхваляющие российские силовые структуры- это куда опаснее, чем все эти танцы-шманцы!
неупереджено
5649 дн. тому
Новому ТСН треба віддати належне: джинси в новинах немає, ну майже немає, оскільки професійно приховане політзамовлення. А щодо соціальної відповідальності, гуманізму каналу, тут є над чим замислитись керівництву: 1) припинити всілякі шоу накшталт "Танцюю для тебе", бо так до ХХХХ каналів докотимся; 2) заборонити світське шоу та Осадчу як таку що шкодить іміджу канала, закрити всі інші проекти як з Безулик і т.д.
soundmnafm
5649 дн. тому
2 Romania Mare!) Вот читаю и удивляюсь. Зачем эти оправдания. Да вот мы тоже не лыком шиты. Мы тоже боролись. Как говориться есть следы борьбы но нет результата. Если задуматься хоть на минуту о том какие цели ставят перед собой журналисты ТСН. То слово гуманизм будет где то в заднем проходе. А зло как известно рождает только зло. Вы тут говорите у джинсе слащаво сусальном житии. А вспомните все то рыдающее шобло которое было приглашено на танцы со звездами. В армани и брюлика. А простому человеку по всей Украине на жизнь, на хлеб не хватает. А Осаччая чего стоит. С дебильно гламурным барахлом и с такими же спичами и материалами. Слащаво-сусалольное житие. Ни больше ни меньше. Люди меняються а традици остаються. Знаете у меня почему то перед глазами стоит сказка о трех толстяках 2008. Почему 2008? А вы включите свой канал и посмотрите. Вы увидите всех персонажей включая себя.
2Вася // 07.11.2008 15:40:12
5649 дн. тому
Ночь. Кладбище. Вдруг, со страшным скрипом, открывается одна из могил и оттуда медленно выползает Вася. Становится возле креста и начинает медленно вращать его, то вправо, то влево. Из соседней могилки вылезает такой же клиент и спрашивает: - Ты че, Вася, творишь? - Понимаешь, старик, че-то ТСН хреново ловит...)) Василиса, лови пока ловишь!)
Вася
5649 дн. тому
2Romania Mare!) "разве не с подачи ТСН был уволен пьянный помощник прокурора, а затем сам прокурор" - довго сміявся. Уявив собі, як Кравченко і Леончук влаштовують мітинг під прокуратурою з вимогою звільнити нетверезого помічника прокурора.
Вася
5649 дн. тому
2Критик А вони це розуміють? Такі як Леончук і Кравченко і читати вміють лише з суфлера, навіть не розуміючи, що вони читають. То чи здатні вони осягнути плани свого керівництва?
2Инсайдер // 07.11.2008 15:01:21
5649 дн. тому
Фафа на приеме у московского доктора:- Доктор, что мне делать, у меня из ушей морковь растет!!! - Да как же такое могло получиться? - И сам не знаю, я сажал кабачки...
Инсайдер
5649 дн. тому
Саше Ткаченко надо не маркетинговые исследования заказывать, что хочет смотреть в ТСН тетя Мотя в Зачепиловке, а социологические. Причем с тремя вопросами: 1. Выгнать куму Балоги с ТСН? 2. Выгнать и растерзать куму Балоги? 3. Выгнать и запретить куме Балоги вьезд в Киев. Народ Украины сделает правильный выбор, будьте уверены.
Критик
5649 дн. тому
Новинарі з 1+1! Не будьте такими дебілами. Вас Ваш керівник використає і викине, як дешевий кондом
Romania Mare!)
5649 дн. тому
Наталія Данькова пише:"Для чого ця банальна, примітивна і пласка гра на емоціях глядачів, які колись вважали «ТСН» головними новинами?! Насправді все дуже просто, логічно і заяложено. У всьому світі бажання стати першими в країні змушує журналістів шукати крові і трупів."+++Уважаемая Наталия, а разве не было в ТСН цикла о распиле земли, разве не было цикла о проблемах лечения в наших медзаведениях, разве не с подачи ТСН был уволен пьянный помощник прокурора, а затем сам прокурор, а разве...сколько разве еще было?Почему все эти прошли мимо Вашего внимания?И потом, Вы прекрасно понимаете, что понижение рейтинга пришлось на лето и всплытие на время ТСН и Подробностей программы Савика Шустера- об этом писала ТК еще на прошлой неделе.Хорошо, что Вы привели пример Йозефа Фрицля- эта история перепахала всю Австрию.И так же как Вы там вопрошали-разве можно обо всем этом так подробно говорить?Оказалось, что нужно - потом всплыли подонки-фрицли в Бельгии, Германии и в той же Австрии.Людям стало не все равно, что происходит вокруг них.А о темниках, "народженнях", слащаво-сусалольном житии,джинсе (которая процветала именно при Карташкове) в ТСН писала и призывала бороться с этим именно ТК!Не корректно забывать о своем же, я имею ввиду ТК и собственно Вас, труде!Хорошо, что Вы критикуете, но не стоит упускать из внимания важные детали.
Вася
5649 дн. тому
2// 07.11.2008 08:31:49 Головна річ у тому, що самі Леончуко-Кравченки про наявність таких картотек не знають. Тому для них їхнє звільнення буде великим сюрпрайзом
усім розумникам
5649 дн. тому
раджу почитати іншу статтю http://www.telekritika.ua/media-corp/corruption/2008-11-06/41795
otar
5649 дн. тому
Генек, шкода, що ви не читали "Телекритику" раніше. Про все те, про що кажете ви (окрім акцентуваня особисто на Володимирі Миколайовичі Грановські(ому), яке, як на мене, тут недоречне), ми писали дуже багато разів. Коли це було актуально, звісно.
Генек
5649 дн. тому
Пане Отаре, згода - в матеріалі не про "Інтер". Але, щоби поставити крапку над "і", - чемпіонат футболу-2006 транслювали місяць-два. Основний випуск "геній" Грановський викинув на двадцятьпершу майже на рік. Це - не просто помилка, це - ... І заплатила за це все стара команда, тодішнього, справжнього "Інтеру". Не буду більше гаяти ваш дорогоцінний час. Бувайте! P.S. Невеличка порада, вибачайте, у роботі з фактами, як писав совітський класик треба "тщательнєє" готуватися. Тщатєльнєє... Хай щастить!
otar
5649 дн. тому
Генек, якщо не помиляюсь, о 20.00 розпочинались матчі Чемпіонату Європи з футболу 2006 року, право на показ яких у прямому ефірі мав "Інтер". Виправте мене, якщо я помиляюсь) І, знов-таки, цей текст НЕ про залаштункові ігри на "Інтері", а про "Інтер" тут згадано лише для того, щоб показати, як переформатування прайму та новин може вплинути на показники.
Генек
5649 дн. тому
Пане Отаре, мені особисто начхати на Грановського. Писати про нього не буду. Річ у тому, що мені здалося, що авторка цього матеріалу дещо перекрутила факти. Тому й написав. По-друге, пане Довженко, хіба футбол винен у тому, що зробив Грановський з новинами на "Інтері"? =)
otar
5649 дн. тому
Генек, якщо вас так сильно непокоїть Грановський, напишіть про нього самі :)) поставимо на Дусю з задоволенням. Цей текст не про Грановського і не про Безлюдну, інформація про "Інтер" тут має довідково-порівняльний характер, і вже точно не про те тут ідеться, хто був винен у пересуванні новин з 20.00 на 21.00 (винен, наскільки я пам'ятаю, був футбол).
Генек
5649 дн. тому
Ганнуся Б. Не платила? Гаразд. Ви претендуєте на незаангажованість та фаховість? А ось цей момент: невже авторка цього матеріалу не знала, що "Подробиці" свого часу саме корєш Бєзлюдної - Грановський посунув з 20-00 на 21-00? Якщі ні - новіщо писати про те, в чому не клепаєш?
otar
5649 дн. тому
Генек, ви смішний))) Ганнуся Б. свято переконана, що ТК бере гроші в когось, щоб мочити її. І не спілкується з нами вже 2 роки. І ніхто нам нічого не проплачує.
Генек
5649 дн. тому
Паны Наталія Данькова! Ви написали: "у короткий термін «Подробиці» випередили конкурентів із величезним відривом і тепер, уже другий рік поспіль, упевнено втримують лідерську позицію не лише серед інформаційних програм, а й з-поміж інших трансляцій. Але вирішальним у цьому стрімкому злеті було все-таки програмування, яке одним кроком виправило помилки попереднього менеджменту (саме повернення «Подробиць» на 20.00 дало миттєвий результат). А от проблема «Плюсів» набагато глибша і виходить за межі вдалого обрання слоту. Якщо для «Інтера» найбільшим прорахунком попередньої команди була зміна часу виходу «Подробиць» (що призвело до зниження показників суміжних слотів і як наслідок – загальної частки прайму), то плюсівські новини почали втрачати позиції у своєму звичному слоті" Знову Ганнуся Б. платить Телекритиці. Матеріал - явно проплачений. Джинса. Хто повернув Подробиці на 20-00? Безлюдна та паскуда Грановський? Які прорахунки попереднього менеджменту? Той самий невіглас Грановський свого часу і засунув "Подробиці" на 21-годину. Попри шалений опір старої команди "Інтера". А потім програму повернули назад. То чиї це прорахунки? Того ж самого Грановського. А не попередньої команди. А рейтинги? Ці рейтинги робили спражні професіонали впродовж 11-ти років своєї роботи. Нові чєлікі, що їх на мотузці привела за собою Бєзлюдна, не продемонстрували нічого, окрім непрофесіоналізму. Те, що зараз продукує НІС, хіба це новини? Маячня якась з дідусями та бабусями. Хочеться сподіватися, що Бєзлюдна нарешті піде з каналу. Разом з Грановськіми та Ко. Хочеться сподіватися, що на колись улюбленому каналі відродять справжні новини
5649 дн. тому
Просто теперь некуда пинать Лихмана.Вот и убеждают,что Мазур должна нянчить ребенка.
Вася
5649 дн. тому
а мені подобаються новини о 22.30 в подачі пари Борисько - Гайдукевич, живо і не сумно
5649 дн. тому
Классно сказано"бесконечный стендап Конец света"- там еще и непрерывные прямые включения из каждого сарая))) .Мазур-явление.И вне моды.И вне шаровичек из нынешнего ТСН.А тому, кто заскучал от полемики- не надо было из ночного клуба выходить так рано)))
статист
5649 дн. тому
все кто маленького роста, тот похож на ... вообще "гадкие утята", не засоряйте своим кряканьем коменты Путину 5 балов :)
Мазур от Путина с любовью
5649 дн. тому
Слушайте а ведь Мазур явно была популярна не только среди украинских мужланов, но и за прделами у наших соседей москалей. Неспроста Путин первое что пришло на ум во время приезда Тимошенко в Москву обозвал Ющенка "мазуриком", значит на языке крутилась фамилия Алочки :)))
5649 дн. тому
краще вам, пані Мосейчук, не знати, кому подобається Мазур, бо повіситесь від заздрощів. Що тоді з ТСн буде без такої пріми-балєріни? Бережіть себе!
=
5649 дн. тому
не знает, точно. Там сплошная истерика, вытаращенные глаза и бесконечный стендап на тему "Конец света". Иногда псевдокритика псевдовласти, и снова мультики на тему "Конец света". Зашибись кака праграма.
\
5649 дн. тому
нормальная полемика? О чем полемизировать?? О том, что чел ушел в декрет, а выйти ей из него не дают???? И вообще "полемика" - это из ТСН. "Оновлэный ТСН" такого слова не знает.
soundmanfm
5649 дн. тому
Просто скушно читать. Из нормальной полемики все скатилось к детству "а наша Мазур лучше а вашей пальцы для хотдогов. И это все на что способны "крутые мозги"? А есть ли они?
5649 дн. тому
Мазур нравится- и мужчинам и женщинам.Она разумна.Да нынешние барышни с Плюсов абсолютно не верят и в завтрашнюю минуту- бабочки- однодневки.
про вчера и про завтра
5649 дн. тому
У Мазур абсолютное доверие населения. Учите матчасть, пани Мосейчук-Бориско-Леончук-Кравченко. И вас кто-то обманул, что вы - завтрашнее лицо ТВ, вы - его сегодняшний оскал.
5649 дн. тому
А деяким чоловікам на животи краще одягати бронежилети)))Щоб жир не капав.
5649 дн. тому
Порівнювати вчорашній день (типа Мазур) з завтрішнім днем телебачення це просто безглуздо.Її (Мазур) амортизаційний ресурс вичерпаний вже давно. І теж мені зліпили зірку (Мазур) із того що було (відстой) і носимось, а тепер ще й плачимо, що її немає. На ICTV мав на увазі ведучих чоловіків та й про Фроляк те саме можна сказати. На руки їй краще одягати рукавиці, щоб ніхто не бачив її пальчиків-сосисок. Я її хіба що "Сільські вісті" посадив читати.
Група підтримки плюсів
5649 дн. тому
Слухайте у нас ведучі супер, годі скиглити. Погляньте праймові випуски ICTV це справді жах, якісь погорільці сидять в екрані :) я вже мовчу про те з якою інтонацією читають. А Юсупова на Інтері - це перелякане зацепеніле дівчисько, схоже на робота, взагалі не уявляє навіщо її посадили в ефір. Її гримерам треба прочухану дати або краще вигнати, такий бордельний грим, може запропонувати, щоб наші гримери провели для Інтера майстер-клас, от буде сміху :)))
Вася
5649 дн. тому
всем клеветникам и разлогающимся горе-телевизионщикам, неудовлетворённым старым девам и геям быстро за клавиатуры работаем в коментах, строчим, брызжим ядом зависти и алночсти, хватит типа своими обязаностями заниматся... в коментах у вас лучше получается за каждый комент обещаю премировать - 2 дол/знак...кстати хороший стимул когда уволят
5649 дн. тому
Правда, ТСН- новости порочно страшные, поспешные, смотрю "перебежками"-анонс- и сюжет - не более одного за выпуск- дабы не слишком травмировать психику- деньги нужно зарабатывать трезвым умом- а не надрывным сердцем.Обидно за пошлость в подборе ведущих- тоже не верится . что Кравченко протянет, да и Лихмана , явно, переведут с Итогов....Такой козырный прайм выбрали.А Вася прав- картотека- есть- она вообще в описанном им ракурсе ранжирована- безработные модели и гнетущиеся от бремени тоски жены и молоденькие геи - все "алкают" или "алчут")))
Вася
5649 дн. тому
2Profi Прийде час, і вижене. Знайдуть кращих, молодших, дешевших. Чи ви, шановний (-а), вважаєте що Леончук та Кравченко будуть вічно в екрані сидіти? Використають і виженуть - там вже черга стоїть на їхнє місце, можу вас запевнити. І картотека резюме з "кінопробами", які розкладено по шухлядках з позначками "блондинки", "руденькі", "чорняві", "русяві", "зовсім дурні", "трохи розумніші" і так далі.
ыыыы
5649 дн. тому
для Profi: смотри UBC
Borys
5649 дн. тому
Докотилися 1+1 до самого краю. Барлоган підгодовує їх трохи щоб мочили Юлю але це все тимчасове. Вже ніякі витріщування очей не допоможуть.
sos
5649 дн. тому
якщо раніше на питання: ти дивився те по такому каналу? було модно відповідати: ти що, я взагалі не дивлюся телебачення. тепер телебачення навіть, якщо дуже хотіти не можна дивитися. мені страшно вмикати новини на плюсах!!!! через них перейшов виключно на іноземні ... вже краще з російською пропагандою, ніж такі психоневрологічні!!!!
Profi
5649 дн. тому
Старая "плюсовая" гвардия , рвет и мечет :)))) И новости ей плохие , и Катеринчук не угодила.. Все надеются , что новый "дирехтар" выганит нигодную Катеринчук :))) НЮ-НЮ !!! :) "Бохвпомащь" п.с. а я "плюсы" стал смотреть больше ! Чьи еще новости можно смотреть ? Интера , К1 , Айситиви ???
Хор
5649 дн. тому
А мені Мося не подобається! Вкрай дурнувата та цинічна посмішка, для тих новин, що вона коментує. Мабуть уявляє собі, що "Світське життя" представляє, тоді до Каті Осадчої їй далеко, ще повчитися щирості потрібно.
5650 дн. тому
никто не выживет мосейчук с 1+1,она держится за него всем,чем может и с улыбкой на лице рассказывает ужасы
5650 дн. тому
А толку писати П.І.Б, шановна Адміністрація 1+1... Ваші новини вже давно-давно не дивлюся. Вони викликають рвотний рефлекс. Бажаю Вашим журналістам ще трохи попрацювати і емігрувати в якийсь закордонний таблоїд, поки молоді. Бо потім нікому вони не треба будуть з такими "новинами"
Вася
5650 дн. тому
2адміністрація 1+1 Робіть краще оргвисновки з рейтингів
5650 дн. тому
Аколи всіх половите і повиганяєте хто вам "кровавую мері"из новин робить буде..Девочки от Поплавского..или з перехверії..
5650 дн. тому
2 адміністрація 1+1 Та ти шо...яка "адміністрація" такі і жарти...дешева когутня... Тато з мамою коли робили заощадили на мозгах...
адміністрація 1+1
5650 дн. тому
Шановні панове журналісти, гримери, оператори, режисери, ведучи та інші співробітники 1+1, які тут пишуть, наполегливо просимо підписуватися (П.І.Б). Це дозволить бухгалтерії заощадити на преміях, оптимізувати штатний розпис каналу, зробити інші оргвисновки. У противному випадку модератору буде дана вказівка фіксувати користувачів-дописувачів за комп"ютером.
5650 дн. тому
Краще б Балога звільнив Катеринчук, а потім сам подав у відставку. Це закарпатсько-гуцульське кодло вже остогидло.
Вася
5650 дн. тому
Називати Марину Леончук "обличчям ТСН" просто гріх. Яке там обличчя? Ви його бачили? Воно ж заховане під кантиметровим шаром гриму.
5650 дн. тому
і справді самозакохана Леончук виправдовує славнозвісний імідж гальмівної білявки: окрім великих оченяток, наче їй стало зле, та бубоніння під носа, що вона могла привнести ТСН?! Вона геть не усвідомлює про які події розповідає.... мені більше подобається Мося, хоча інколи занадто очима блімає
5650 дн. тому
Це дебільна тупість, якщо вони не розуміють, що роблять. І це КОЛОССАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН ПРОТИ СУСПІЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, якщо це ними робиться СВІДОМО. Захистіть себе і своїх дітей від цих інфомонстрів-збоченців-некрофілів.
5650 дн. тому
Врядли лицом канала станет Харив,1+1 оккупировала Мосейчук, она (как сама выражается) всех там делает.Лучше бы всех делал кто-то другой, а то с наглой улыбкой на лице рассказывать о горе,это верх наглости
Человек
5650 дн. тому
СПЛОШНОЕ ГГГГГГГГГГ. Обсуждать єтот типа ТСН-ГГГГГГГГГГ - ТОШНО и смотреть невозможно.
Оптимізація
5650 дн. тому
Учора Балога звільнив з посад "радниць Ющенка" бабу Валю Руденко та Люську Харів. Вони тепер безробітні. Баба Валя поврнеться піарити "плюси", а Харів стане обличчям каналу
Soundmanfm
5650 дн. тому
Да еще коментарий. "Скандали, секс, сенсації, смерть, страх, сміх та гроші" это все так. И может работать когда есть главное - доверие к каналу. Но когда канал с "человеческим лицом" ламают через колено и после всех кульбитов в политике вранья заказухи и т.д. все программы воспринимаються уже не так. Кризис доверия - вот главный бичь 1+1. Насчет тролей это точно!!! И нет тут мочилова и заказухи. Просто больших каналов в Украине 3 реально два. И чесно говоря любой человек во всех этих кризисах и жопе хочет нормального ТВ а не такого от которого хчеться бевать...Тв не на стороне людей. Оно вообще хрен знает на какой стороне. Оно не стоит а страже интересов. Что мы видим? Зарвавшихся политиков - круто! Подкладных шлюх на вечеринках, мужья которых преобрели капиталы сомнителным путем - круто! Артистов без голосов и талантов на вечеринках и в концертах - круто! Брюлики, платину, машины это просто супер!! И кровавое месиво из криминальных сериалов новостей. И мыло о тех же шлюхах политиках брюликах. Где простые люди? А ведь реально страна то нищая и страшная.Где реальная защита их интересов? Где борьба за их права? Только блеянье и констатация фактов. Нет ни раследований (за редким исключением) ни горячих материалов с продолжением которые "тихо спускают на тормозах". Нет ни одного случая когда ТВ стало причиной отставки политикана и отсидки бандюгана. Просто цинизм и убожество ..Не все каналы на 100% такие но все больны этой болезнью..
Розчарована
5650 дн. тому
Був канал - тепер каналізація. І за принципом справедливості - дуже хотілось би, щоб у керівництва і співробітників цієї каналізації, включаючи Ткаченка (якого колись дуже поважала) - було таке життя, яке вони відображають у своїх новинах. Пограбування, згвалтування, вбивства - в їх родини і щоб нікого з цих розносчиків горя і ненависті не оминуло.
Франківськ
5650 дн. тому
Цій цяці завжди бракувало головного "С" - совісті. Чому тут дивуватися?
//
5650 дн. тому
Лично я вижу только одну проблему: все ЭТО почему-то называется ТСНом, все эти Дячук-Новосельцевы, все эти Кравченки-Бориски-Леончуки-Довгани. ТСНа давно нет, давайте это признаем, и 1+1 тоже нет, это чевидно. Так о чем базар? Вместо ТСН имеем Барбос-ТВ такое, каким оно и должно быть, примитивное, недалекое, незатейливо кровавое. Что обсуждаем? Мешает только любимый многими бренд, который Бориско-Кравченки насилуют в прямом эфире. Смените название, и резвитесь сколько душе угодно!
Знайка !
5650 дн. тому
От имени украинского телевизионного сообщества хочется поздравить с днём рождения и пожелать герою этой статьи много здоровья, западанского напорства и скорейшего перехода на работу в Секретариат президента. С днём рожденья НАТАЛЬЯ ЙОСИПОВНА ! :-)
насяльника
5650 дн. тому
Вы идиоты, вы не понимаете что вы идиоты в убеждениях руководства "1+1", не понимаете что именно такая ваша реакция отторжения от телегамна и заводит ТСН-овских троллей? Не кормите троллей, просто игнорируйте их и не давайте близким вам людям смотреть это ТСН.
5650 дн. тому
ТСНовцы, в моем лице вы потеряли зрителя, а ведь когда-то были для меня эталоном. Перестаньте пугать народ с экрана ужасами, неужели вам это приятно ?
Юлія
5650 дн. тому
Огидні новини, тільки псують настрій і додають песимізму. Неможливо дивитися - суцільна кримінальна хроніка!!!!!!!!!!
soundmanfm
5650 дн. тому
Я думаю, что даже падения культурного уровня зрителя не превратило его в барбоса. И у меня, думаю что и у многих есть чувство внутреннего протеста против таких жутких новостей. Права автор. Канал стоит на стороне самого себя. Не зрителей а себя.. Красивые картинки и..а сути нет. В головах многих отложился другой ТСН. Его смотрели и любили. А от любви до ненависти короткая дорога. Интер всегда был номером 2. И когда горе барбосоводы сломали привычный образ ТСН растроенная публика стала смотреть Подробности. К сожалению репутацию (если о ней кто то думает) вернуть сложно..Готоветь с хучшему "Плюсы" Ваша "жопа" еще в переди.
Инсайдер
5650 дн. тому
Эй, ТСН! Дослидження важных и актуальных тем для освещения, которые проводит ваш секретариат ТСН во главе с Леной Несмиян и опустил ТСН ниже некуда. Кто у вас там работает секретуирует-дослидирует? Посредственные журналисты, редакторы, администраторы из старой гвардии, которых пожалели и не выкинули с 1+1, и которые дальше своего кармана, кредита и квартиры и не видят. Они не способны нормально оценивать происходящее.
jah
5650 дн. тому
Авторе, не збагну, звідки такі цифри, перевіряйте інформацію перш ніж публікуєте
5650 дн. тому
А ви помітили, що у порівнянні з падінням каналу ТСН тримається на рівні? Може ТСН показує те, що простий глядач хоче бачити? А може сюжети ТСН - це результати тих самих досліджень, про які пише автор?
cat
5650 дн. тому
Повністю погоджуюся з Наталкою. Довгий час за звичкою продовжувала дивитися ТСН, поки у випуску о 19.30 вони крупним планом не показали напіврозкладене тіло лівійського студента, яке два тижні мокнуло в озері і ще три дні лежало просто неба. Таке надовго псує апетит
otar
5650 дн. тому
Эксперт, а може, це свідчить про те, що ніхто нікого не "мочить"? І що ми не належимо до числа ЗМІ, які використовуються виключно в інтересах власника?
5650 дн. тому
Вот в чем главная беда для меня: ТСН не любила особо никогда (а уж во времена желчьюисходившего Пиховшека так точно),но смотрела из желания знать новости,а уж зерна от плевел сама отделяла. Нелюбовь к ТСН компенсировала большой любовью к каналу. Смотрела практически всегда только 1 + 1, обожала, интересовалась, сопереживала, радовалась, узнавала новое, восторгалась "танцами", хорошей документалистикой, интеллектом ведущих, качеством дубляжа, впервые узнала про Малковича, впервые увидела Пикардийскую терцию. Словом,была , наверное, настоящим апологетом канала на протяжении всех 13 лет. Ждала новых заставок и перибивок,новых сезонов, продолжения сериалов, "Чикагская надежда" была открытием,после которого последовало так много по настоящему хороших сериалов, фильмов. Очень любила Сниданок,еще тот с Безулик и Яневским, "Без с Вереснем", цикл Борсюка про женщин и т.п. А теперь я не смотрю 1+1 совсем...Ни ТСН с трупами, ни убогие сериалы, ни жуткие фильмы ближе к полуночи, и даже Танцы почему-то не смотрю. Хотя, знаю почему - еще чуть-чуть и, возможно, прореагируют на ужасающее падение рейтингов. Вот так много получилось слов. Извините. (Мне интересно, а на 1 + 1 читают,что о них здесь пишут их коллеги и простые зрители?)
Хех
5650 дн. тому
А какие были новости! Жаль канал. И жаль зрителей.
Эксперт
5650 дн. тому
тем более странно, что мочит ТК постояно 1+1 , находясь с ним в одной медиа-империи днепропетровского владельца... Интересно это типа - хитрый ход чтобы рейтинг повысить ? или Коломойский хочет румынов подвинуть и самому канал получить... вот тогда ТК - будет очень сильно хватить ТСН ))
шоувумен
5650 дн. тому
ненавиджу новини плюсів. чорнуха для тупаків. краще вже читати Інтєрєсную газету
Лігачову на царство!
5650 дн. тому
Телекритико, покинь ти вже "мочити" ТСН. Не дивись, та й по всьому. Хай засруться зі своїми рейтингами, своїми принципами в кінець, хай усіх виженуть, а Катеринчук найперше, повернуть милі Вам обличчя і глибинний інтелектуалізм передач імені Піховшека-Корчинського. А усім дописувачам, ображеним і порадникам керівництву можна лише поспівчувати. На додаток гасло: Дайош Лігачову на керівника ТСН! Вона так все добре знає -вона усіх і порятує!
antiTCH
5650 дн. тому
табличка вполне адекватна, лично я бросил смотреть новости как раз в марте, ибо тоска зеленая, из ближайших знакомых никто не смотрит ТСН, что меня удивило крайне, смотрят Подробности и Пятый. Искренне жаль 1+1, достойный был канал(
слєдопит
5650 дн. тому
Наташа молодець! (Данькова, не Катеринчук)
Инсайдер
5650 дн. тому
Дни Натальи Катеринчук на ТСН сочтены. Это было ясно сразу, что она не потянет инфослужбу: не личность, нет широты мышления, эрудиции, сопереживания, интереса к жизни вне собственной хаты, харизмы в конце-концов. Румыны вычитали в учебнике "Таблоид телевижн" одну из формул формул успеха и дали ее Катеринчук в зубы. Но румыны не учли, что Аня Безлюдная тоже читает западные учебники... Короче, Саша Ткаченко, увольняй Катеринчучку! Без нее ты точно ничего не потеряешь. В данном положении любой нормальный менеджер сделает ТСН лучше.
лана
5650 дн. тому
Цілком погоджуюсь, раніше дивилась новини на плюсах, тепер ж це просто неможливо робити. Занадто багато у нашому житті негативу, щоб хотіти дивитись це й по тєліку. Як цього не розуміють редактори, дивно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду