Україна співає та жартує

28 Травня 2008
3986
28 Травня 2008
12:35

Україна співає та жартує

3986
Україна співає та жартує
Чи то День Києва так вплинув на особливу святковість і піднесеність програм окремих телеканалів, чи то запал «Євробачення», а може навіть, що особлива посмішка старого-нового мера столиці – сказати важко, але відривались усі, як могли. Звісно, «найголовніший», себто «Інтер», пропагував великих російських співаків сучасності – Кіркорова та Баскова. Трансляціям концертів «стовпів» світової музики були відведені два вихідні та найкращий час, щоб якомога більше українців долучилися до надпрекрасного. Домогосподарки, пенсіонерки та все страшенно утиснене у своїх правах російськомовне населення нашої веселої країни пережило загальний екстаз і сповнилося щирою вдячністю до турботливого «Інтера» за «русский дух» вихідних.
 
Не вкинути своїх п’ять копійок у загальний сплеск журналістських емоцій «Євробачення», вважаю, було б несправедливо, тим паче, що Перший національний впорався з висвітленням цього політично-пісенного конкурсу відмінно, намагаючись показати його всебічно. Стосовно переможця, то «російський Енріке Іглесіас» взяв Європу не лише нахрапом та піснею. Москвичі навіть пишаються, мовляв, велика Росія може купити все, що захоче. Так це чи ні, знає лише Всевишній, але він, як відомо, вміє тримати таємниці. Одне скажу, надто вже вдавано імітував Діма Білан несподіваність власної перемоги. Зрештою, гарно, що він виграв, інакше став би справжнім комічним героєм-невдахою. Ну а вісімка від найбратнішого та найсестринішого народу нашій конкурсантці нехай стане палким привітом усім, хто щиро бажав допомогти суворій північній сусідці.
 
І нарешті ще одна «знаменна» подія: добіг кінця конкурс «Телезірка-суперзірка». Фінал нагадував комеді-клаб. Добре це чи ні, не знаю, радше так, бо навіть класично строга примадонна Марія Стефюк іноді жартувала не у властивому їй досі стилі. Про учасників та гостей бару годі й говорити – вульгарні жарти виливалися звідти рікою і палко віталися присутніми. Цариці конкурсу Евеліні Бльоданс діамантовий приз – мікрофон нагадав найбажаніше місце на тілі іншого фіналіста, до якого, на її думку, мріють доторкнутисЯ всі телеглядачки телеканалу «Україна».
 
Ну а потім ще були попки, палкі цілунки та потрапляння каблучком саме у те найбажаніше місце та загальний захват, хоча ні, здається, Андрій Малахов зрештою прийшов до тями і далі не зовсім радісно сприймав подібні пустощі, ба навіть ніяковів, не знаючи, як слід реагувати на перли живого українського ефіру. Загалом, «Телезірка-суперзірка» в кінці свого досить посереднього, хоча і дуже гучного старту, все ж стала цікавішою, хоча все одно залишилася зорієнтованою виключно на розкрутку тих самих москвичів. Коли це скінчиться? Мабуть тоді, коли в українцеві помре останній раб, тільки станеться це нескоро, принаймні у таких великих акторок, як Бльоданс, іще вистачить часу, щоб заробити на майбутніх донецьких корпоративах свій перший мільйон.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3986
Читайте також
28.05.2008 09:47
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
9 757
26.05.2008 13:16
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
7 619
26.05.2008 12:49
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
9 726
25.05.2008 12:52
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
12 749
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5814 дн. тому
Если ТРК "Украина" может поцеловать ж... собственной программе, то пусть дотянут...
Сороці
5815 дн. тому
Рейтинги "Телезірки" якраз кажуть зворотне: інтересу у глядача до цієї дорогої картинки не було. Не в картинці справа, якщо говорити про телепрограми. ТРК "Україна" цю істину лише засвоює.
Борис
5815 дн. тому
Хотілось би знати імя дебіла з укрю сторони який дав Білану оцінку 12 ?? Напевно родич Чернновецько чи Барлоган.
рон
5815 дн. тому
На рахунок ІНТЕРа - 100% правда, та й все інше, нажаль, теж ((
Сорока
5816 дн. тому
говорят, что один эпизод этого шоу (смотрела один раз и то не смогла себя заставить и переключилась) стоит 400 тыс.у.е. Тем более обидно, что бюджет на приглашение звезд (который не слишком велик по словам "оттуда") достался русским актерам и ведущим (т.к. Седакову - Белькевич в Украине уже никто не помнит). Но рейтинг показал интерес нашего зрителя и к участникам и к шоу.
Омелян Омелянович Омельченко
5816 дн. тому
Останній (?) раб в українцеві ніколи не помре. Зрештою, українців в Україні - зникома меншість. Все більше хохли. Недавні "вибори мера Києва Л.Черновецького" це лише підтвердили.
оттуда
5816 дн. тому
В шоу участвовали и украинские звезды - Яценко, Смачелюк, та же Бледанс далеко не из России родом, другое дело, что бюджет на приглашение звезд не слишком велик, чтобы светиться более известным представителям шоубиза. Не вижу предпосылок для фраз "Мабуть тоді, коли в українцеві помре останній раб". Слишком уж...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду