detector.media
Костя Гнатенко
28.05.2008 12:35
Україна співає та жартує
Україна співає та жартує
Чи то День Києва так вплинув на особливу святковість і піднесеність програм окремих телеканалів, чи то запал «Євробачення», а може навіть, що особлива посмішка старого-нового мера столиці – сказати важко, але відривались усі, як могли. Звісно, «найголовніший», себто «Інтер», пропагував великих російських співаків сучасності – Кіркорова та Баскова. Трансляціям концертів «стовпів» світової музики були відведені два вихідні та найкращий час, щоб якомога більше українців долучилися до надпрекрасного. Домогосподарки, пенсіонерки та все страшенно утиснене у своїх правах російськомовне населення нашої веселої країни пережило загальний екстаз і сповнилося щирою вдячністю до турботливого «Інтера» за «русский дух» вихідних.
 
Не вкинути своїх п’ять копійок у загальний сплеск журналістських емоцій «Євробачення», вважаю, було б несправедливо, тим паче, що Перший національний впорався з висвітленням цього політично-пісенного конкурсу відмінно, намагаючись показати його всебічно. Стосовно переможця, то «російський Енріке Іглесіас» взяв Європу не лише нахрапом та піснею. Москвичі навіть пишаються, мовляв, велика Росія може купити все, що захоче. Так це чи ні, знає лише Всевишній, але він, як відомо, вміє тримати таємниці. Одне скажу, надто вже вдавано імітував Діма Білан несподіваність власної перемоги. Зрештою, гарно, що він виграв, інакше став би справжнім комічним героєм-невдахою. Ну а вісімка від найбратнішого та найсестринішого народу нашій конкурсантці нехай стане палким привітом усім, хто щиро бажав допомогти суворій північній сусідці.
 
І нарешті ще одна «знаменна» подія: добіг кінця конкурс «Телезірка-суперзірка». Фінал нагадував комеді-клаб. Добре це чи ні, не знаю, радше так, бо навіть класично строга примадонна Марія Стефюк іноді жартувала не у властивому їй досі стилі. Про учасників та гостей бару годі й говорити – вульгарні жарти виливалися звідти рікою і палко віталися присутніми. Цариці конкурсу Евеліні Бльоданс діамантовий приз – мікрофон нагадав найбажаніше місце на тілі іншого фіналіста, до якого, на її думку, мріють доторкнутисЯ всі телеглядачки телеканалу «Україна».
 
Ну а потім ще були попки, палкі цілунки та потрапляння каблучком саме у те найбажаніше місце та загальний захват, хоча ні, здається, Андрій Малахов зрештою прийшов до тями і далі не зовсім радісно сприймав подібні пустощі, ба навіть ніяковів, не знаючи, як слід реагувати на перли живого українського ефіру. Загалом, «Телезірка-суперзірка» в кінці свого досить посереднього, хоча і дуже гучного старту, все ж стала цікавішою, хоча все одно залишилася зорієнтованою виключно на розкрутку тих самих москвичів. Коли це скінчиться? Мабуть тоді, коли в українцеві помре останній раб, тільки станеться це нескоро, принаймні у таких великих акторок, як Бльоданс, іще вистачить часу, щоб заробити на майбутніх донецьких корпоративах свій перший мільйон.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY