5 канал удванадцяте перевіряють на замінування

5 канал удванадцяте перевіряють на замінування

3 Жовтня 2014
5571
3 Жовтня 2014
16:08

5 канал удванадцяте перевіряють на замінування

5571
5 канал удванадцяте перевіряють на замінування
5 канал удванадцяте перевіряють на замінування

Сьогодні, 3 жовтня, знову надійшло повідомлення про замінування будівлі київського заводу «Ленінська кузня» в Києві, де розташована редакція 5-го каналу. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Нагадаємо, у вересні це вже четвертий інцидент із нібито замінуванням офісу 5-го каналу у Києві - повідомлення про мінування надходили 12, 13 і 15 вересня. Телеканал у ці дні переривав мовлення. Вибухівку у приміщеннях не знайшли.

 

Протягом липня канал «мінували» шість разів: 4 липня15 липня17 липня та 19 липня, 21 липня та 25 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали в Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер». 8 серпня і 19 серпня надходили повідомлення про нібито замінування телеканалу «112 Україна». 23 вересня аналогічний інцидент стався з інформаційним агентством «Укрінформ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5571
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петрик
3460 дн. тому
Олю поддерживаю полностью, канал шоколада и этим все сказано, а тут https://www.youtube.com/watch?v=F4BTIwK3Zno наоборот
Оля
3460 дн. тому
уже и подозреваемые есть!!!во как работают, не то что когда 112 минировали или молотова в них бросали...до сих пор не могут найти, а тут так сразу, ведь знаем чей канал)))
Николай
3460 дн. тому
видать П. сказал: чет мало стало народу смотреть мой канал!смотрите как 112 набрал рейтинги после заминирования и вырубания эл. пит! ха ха ха...П. решил поднимать рейтинги))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду