5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки

5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки

21 Липня 2014
7841
21 Липня 2014
16:29

5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки

7841
5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки
5 канал відновив мовлення – міліція не знайшла вибухівки

Сьогодні, 21 липня, станом на 16.30 5 канал відновив свій ефір після півторагодинної перерви, що була викликана черговим повідомленням про замінування телеканалу.  Про це повідомляє сайт 5-го каналу.

 

«Спеціалісти вибухово-технічних служб, які прибули після чергового анонімного повідомлення про замінування, не виявили вибухових речовин», - інформує телеканал.

 

У ГУ МВС України у місті Києві також повідомили, що сьогодні на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про мінування одного з телеканалів та чотирьох торговельних центрів. За даними міліції, спочатку невідомий заявив про закладення вибухівки в одному з торговельних центрів у Голосіївському районі, а потім правоохоронці отримали аналогічну інформацію щодо ще трьох ТЦ - у Деснянському, Святошинському та Дніпровському районах, а також в офісі 5-го каналу.

 

Нагадаємо, 21 липня невідомі знову повідомили про замінування офісу 5-го каналу у Києві, через що мовлення було тимчасово припинено. При цьому сайт мовника продовжив роботу з іншого приміщення.

 

Це вже п'яте за місяць повідомлення про замінування офісу 5 каналу. Попередні інциденти ставалися  4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду