Крім 5-го каналу сьогодні «замінували» ще й «Інтер» - ЗМІ

Крім 5-го каналу сьогодні «замінували» ще й «Інтер» - ЗМІ

17 Липня 2014
3402

Крім 5-го каналу сьогодні «замінували» ще й «Інтер» - ЗМІ

3402
Крім 5-го каналу сьогодні «замінували» ще й «Інтер» - ЗМІ
Крім 5-го каналу сьогодні «замінували» ще й «Інтер» - ЗМІ

Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві повідомляє, що сьогодні, 17 липня, до міліції надійшло повідомлення про замінування одного з українських телеканалів, офіс якого розташований на вулиці Дмитрівський у Києві. Про це йдеться в інформації офіційного сайту МВС.

 

«Сьогодні на спецлінію «102» о 13.20 надійшло анонімне повідомлення про замінування офісу одного з українських телеканалів, розташованого на вулиці Дмитрівській. На місце виїхали спеціалісти вибухо-технічних служб, кінологи та працівники МНС», - повідомляє столична міліція.

 

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку Шевченківського районного управління МВС. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Правоохоронці також повідомляють, що вживають усіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення особи, яка повідомила про замінування.

 

«Українська правда» стверджує, що було заміновано офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській у Києві. «Детектор медіа» звернулась до прес-служби каналу за коментарем до інциденту.

 

Водночас інтернет-видання «Дуся» публікує фото, на якому видно, що біля офісу телеканалу «Інтер» припарковані авто спеціалістів вибухо-технічних служб.

 

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, близько 8 години ранку 5 канал перервав мовлення через повідомлення про мінування. Станом на 10.20 мовлення каналу поновлено, вибухівку не знайдено. Це вже третій за місяць інцидент із «замінуванням» 5-го каналу.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу, повідомляє Головне управління СБУ у Києві та Київській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3402
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
синица
3569 дн. тому
Совести нет у "звонил".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду