Марися Горобець повернеться на телебачення з власним проектом

29 Квітня 2009
24776
29 Квітня 2009
17:02

Марися Горобець повернеться на телебачення з власним проектом

24776
Марися Горобець повернеться на телебачення з власним проектом

Колишня ведуча «Світських хронік» на телеканалі ТОНІС Марися Горобець готує до запуску новий телевізійний проект, повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

На запитання, чи не планує ведуча працювати в НТКУ, вона відповіла: «Я готую свій авторський проект до запуску у вересні. На травневі свята я від'їжджаю за кордон, де буду знімати матеріал для програми. І якщо все вдасться, то з 1 вересня я запущу програму про красу і здоров'я. Робоча назва цього проекту «Філософія краси». Можливо саме на Першому Національному виходитиме моя програма».

 

У травні Марися Горобець з'явиться в ефірі Першого каналу, оголошуючи результати голосування українських глядачів на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2009».

 

Марися Горобець - журналістка, лауреатка «Золотого пера» (2007) за формування позитивного образу України; вела програму «Теревені» на «Інтері» у 2004 році, а також програму «Світські хроніки» з березня по серпень 2007 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24776
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ilona
5476 дн. тому
интереснее другое, что проектик-то не нов, на нтку уже ходили люди с таким проектом и даже не поверите - с таким же названием!, и их отправили восвояси. и вот оно чудо - спустя полгода появляется марЫся гарна дивчина подруга илащука и вот она философия першого нацыониального во всей красе. супер.
проти
5477 дн. тому
Невже напомаджена мумія з постійно вікритим ротом обізнана в питаннях філософії. Невже для розповіді про здоров"я і красу на національному каналі треба їхати за кордон. Глупоту і поверховість таких фальшивок як осадча і горобець впізнаєш одразу. Жіночка неадекватна на бульварних жовтушних тусовках. Жодних блузок тільки ліфчик, а із сповзаючих брюк завжди стирчать труси. І така вульгарщина має бути на державному каналі? Фінал.
вася
5477 дн. тому
вже бачили одну з ТОНІСА в НТКУ.Тепер вона на 1+1. Наступна? Підбираємо непотріб?
начало конца
5478 дн. тому
Эта Циля Зигельшухер или мадам Брошкина вообще знает, что такое "авторський проект"? Наверное изучала секреты творчества в промежутках выпитого на фуршетах.
ilona
5478 дн. тому
о ужас
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду