Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine»

Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine»

4 Вересня 2024
255
4 Вересня 2024
15:15

Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine»

255
Проєкт познайомить іноземців з українськими містами та їхніми жителями й змінотворцями, а також продемонструє вплив війни Росії на різні українські громади і нагадає, що всі вони залишаються під загрозою знищення через російську агресію.
Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine»
Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine»

Українське англомовне видання Kyiv Independent запускає тревел-шоу під назвою «Dare to Ukraine» («Наважтесь на Україну»), яке допоможе іноземцям по всьому світу познайомитися з нашою країною ближче.

Ведуча шоу, репортерка й тікток-продюсерка видання Маша Лаврова, подорожуватиме регіонами України, досліджуючи місцеву культуру, архітектуру, їжу, дозвілля, людей та повсякденне життя. Про це розповіла пресслужба видання.

Маша Лаврова понад 8 років свого життя прожила за кордоном, у США та Австралії, а повернулась додому вже під час повномасштабного вторгнення Росії. Після повернення її мрією стало показати світові Україну, яка живе попри війну. 

«Я вірю, що війна у багатьох аспектах змусила нас подивитися на нашу країну новими очима, усвідомити, що стоїть на кону і чому варто за це боротися. Незалежно від того, чи хтось залишився за кордоном заради безпеки, чи повернувся, щоб зробити свій внесок у захист країни, ця війна змусила нас усіх переосмислити, що означає Україна для кожного з нас. А в мене з’явилась нова місія — допомогти світу відкрити для себе красу, силу та стійкість моєї Батьківщини», — зазначила ведуча.

Шоу «Dare to Ukraine» познайомить глядачів з українськими містами та їхніми жителями й змінотворцями, а також продемонструє вплив війни Росії на різні українські громади і нагадає, що всі вони залишаються під загрозою знищення через російську агресію. 

«Це один з моїх улюблених проєктів в історії Kyiv Independent. За відчуттями це ще один акт протистояння планам Росії. Незважаючи на усі спроби Росії ізолювати Україну від світу та поширювати брехню про українців, у нас є можливість показати країну та її людей автентично», — сказала заступниця головного редактора Kyiv Independent Тома Істоміна.

Перший епізод «Dare to Ukraine» про Львів та Львівщину вже можна переглянути на ютуб-каналі Kyiv Independent.

Загалом команда планує випустити шість епізодів, які публікуватимуть раз на два тижні. Наступний епізод розповість про Карпати.

Нагадаємо, в серпні українське англомовне видання Kyiv Independent запустило онлайн-магазин як ще один канал для просування української культури серед іноземної аудиторії та підтримки українських благодійних організацій. У коментарі «Детектору медіа» операційний директор Kyiv Independent, керівник проєкту Захар Процюк розповів, що лише за перший тиждень запуску вдалося продати майже 600 речей у 25 країнах світу. 

Фото: Kyiv Independent

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
255
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду