У Покровську розпочало мовити «Громадське радіо»

У Покровську розпочало мовити «Громадське радіо»

2 Вересня 2024
648
2 Вересня 2024
13:49

У Покровську розпочало мовити «Громадське радіо»

648
Мета «Громадського радіо» — розширення мережі мовлення по всій Україні.
У Покровську розпочало мовити «Громадське радіо»
У Покровську розпочало мовити «Громадське радіо»

«Громадське радіо» розпочало мовити в Покровську Донецької області 28 серпня на частоті 99,6 FM. Про це йдеться у повідомленні на сайті.

У коментарі «Детектору медіа» головна редакторка «Громадського радіо» Вікторія Єрмолаєва повідомила, що мета їхньої станції — розширення мережі мовлення по всій Україні.

«Хочемо мовити у Харкові та інших обласних центрах. Харківщина — прифронтовий регіон, для якого ми можемо і вміємо створювати потрібний контент. Загалом мета “Громадського радіо” — розширення мережі мовлення по всій Україні», — розповіла Єрмолаєва. 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення надала «Громадському радіо» тимчасовий дозвіл на мовлення у місті 8 серпня.

Це була четверта частота, яку видала Нацрада в рамках проєкту із забезпечення мовлення українських радіостанцій спільно з партнерським фондом «За сильну Україну».

У травні «Громадське радіо» отримало частоти у м. Дружба Сумської області (89,9 FM), населених пунктах Велика Михайлівка та Подільськ Одеської області (88,7 та 92,0 FM).

Також радіо виграло конкурс на частоти в Сумах та Чернігові. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 18 січня. «Громадське радіо» мовить на 88,6 FM у Cумах та 105,9 FM у Чернігові.

У Києві на частоті 99,4 FM, у Гірнику — на частоті 91,4 FM, у Краматорську — 90,9 FM, у Миколаєві — 88,3 FM, 94,4 FM — у Херсоні, а також у Нікополі — 91,5 FM.

Фото: «Громадське радіо» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
648
Читайте також
22.08.2024 15:57
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
509
08.08.2024 15:39
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду