Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв «АТП “Рапід”»

Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв «АТП “Рапід”»

1 Серпня 2024
766
1 Серпня 2024
09:55

Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв «АТП “Рапід”»

766
У центрі сюжету — життєві історії працівників компанії українського перевізника АТП «Рапід», що доставляє вантажі в будь-які частини України.
Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв «АТП “Рапід”»
Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв «АТП “Рапід”»

Днями в Києві розпочалися зйомки 16-серійного проєкту каналу ICTV2 «АТП “Рапід”» про двох напарників-водіїв, що доставляють вантажі в різні куточки нашої країни. Про це «Детектору медіа» повідомила менеджерка зі зв’язків з громадськістю телеканалів ICTV та ICTV2 Постольнікова Тетяна.

У центрі сюжету — життєві історії працівників компанії українського перевізника АТП «Рапід», що доставляє вантажі в будь-які частини України. Двоє головних героїв — водії-експедитори Артем (В’ячеслав Довженко) і Семен (Володимир Гладкий) — дуже різні в поглядах на життя, потрапляють у небезпечні пригоди, з яких змушені разом виплутуватися. Персонажі мінятимуться під впливом один одного та обставин, але чи стануть друзями? Чи зможуть довіряти напарнику? І той, і інший мають бурхливе особисте життя, але чи знайде кожний з них своє щастя?

«В нашому проєкті дорога — як символ нашого життя, а головні герої — у постійному русі. На своєму шляху вони зустрічають і радощі, і лиха, і багато загроз, і щастя, і любов. Але в будь-яких ситуаціях вони прагнуть залишатися людьми: допомагати іншим, волонтерити, перевозити вантажі в бік фронту. Так, вони дуже різні: один — правильний і відповідальний, а другий — трохи розгільдяй. Додам, що у проєкті — яскраві жінки, також будуть романи, любов, ревнощі», — каже режисер серіалу Олександр Кірієнко.

За його словами, серіал зібрав справжній зірковий каст. Проте хто з відомих акторів зіграє головні ролі, поки не розкриває.

Серіал покаже глядачам ICTV2 нові пригоди героя у виконанні культового актора В’ячеслава Довженка. В «АТП “Рапід”» актор приміряє образ водія-перевізника. Як зізнався виконавець, зараз він шукає «зерно образу» і вважає, що його персонаж — правильний, відповідальний, але й не без гріха, бо часто захоплюється і закохується в жінок. 

Сюжет відображає актуальну сучасність: дія відбувається у воєнні часи, коли автошляхи стають дорогами життя, а водії, що доставляють усе необхідне,— справжніми героями.

«З початком повномасштабного вторгнення значне логістичне навантаження лягло на автоперевізників. Автошляхи стали живильною силою країни. А водії — героями. Перевезення та дорога стали частиною життя багатьох наших громадян. Це актуальний світ сьогодення і важлива та жива історія, яку ми і показуватимемо у новому проєкті», — каже креативний продюсер Дмитро Хрипун.

Зйомки серіалу «АТП “Рапід”» відбуватимуться в Києві та області, про прем’єру канал ICTV2 оголосить згодом.

Нагадаємо, раніше телеканал ICTV2 повідомив, що за підтримки Міністерства внутрішніх справ створить багатосерійну екшн-драму «Служба 112». Новий проєкт розкаже історії про будні екстрених служб, співробітники яких цілодобово працюють заради порятунку і допомоги іншим.

Фото: пресслужба ICTV2 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
766
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5 дн. тому
Підозріло нагадує російський серіал Дальнобойщики, як і Дільничний з ДВРЗ повна копія росіянського Чужого району
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду